עבור לתוכן

מי זכה/יזכה כמשחק השנה של 2006?

Featured Replies

פורסם

איסוף המשאבים השתנה? צר לי לומר לך אבל כל התפיסה האסטרטגית השתנתה, אי אפשר לומר על COH שהוא עוד משחק אסטרטגיה רגיל שעשוי בצורה טובה אלא הוא משחק מקדם ז'אנר, בעל רעיונות חדשניים ורמת הפקה גבוהה מאוד ואם אתה אומר שכל מה ששונה בין DUNE II לCOH הוא שיטת איסוף המשאבים אז כנראה אתה צריך משקפיים עם מספר קצת יותר גדול.

• תגובות 50
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא FPS מאד השתנה. עיצוב השלבים, הAI של האויבים, הנשקים, תפיסת מחסה, חיים/מגן שמתחדשים, פיסיקה כל אלה שינו לחלוטין את פני המשחקים

קח את דיון 2 ואת COH. איסוף המשאבים קצת השתנה וזהו. אחרי כמעט שני עשורים זה בערך ההישג המשמעותי היחיד.

שטויות גמורות.

מאז דיון 2 ועד CoH, השתנו מלא דברים - ה- AI, תפיסת מחסה, פיסיקה, גראפיקה, משחקיות... וקח לדוגמה משחקים חדשניים מאוד כמו Perimeter, Darwinia, Defcon...

זה כמו להגיד שלא השתנה כלום מאז Medal of Honor הראשון ועד Call of Duty 3. אבל גם אתה יודע שהשתנה.

בקיצור, CoH מתבלט מאוד מעל הרבה משחקים וללא ספק מעל כל משחקי ה- RTS.

פורסם

פרימטר היה חדשני, הום וורלד היה חדשני, וור האמר היה חדשני

COH הוא משחק טוב, אפילו ממש טוב, אפילו בין משחקי האסרטגיה הטובים של כל הזמנים, אבל הוא לא חדשני, והוא לא מתבלט במיוחד.

פורסם

אני ממש אהבתי את FABLE:THE LOST CHAPTERS ואני מקווה שהוא יזכה

פורסם

אני ממש אהבתי את FABLE:THE LOST CHAPTERS ואני מקווה שהוא יזכה

Fable ישן מדי בן אדם.. יצא לפני 2006.

פורסם

אני לא זוכר בדיוק איזה משחקים יצאו השנה.. אבל בין החזקים שאני כן זוכר זה oblivion כמובן, company of heros גם כן...

פורסם

oblivion משחק טוב וכנראה שהוא יזכה אבל אי אפשר לדעת בבטחה למה אלה יש להם בעיות במח ..

אלה שקובעים .. אז נראה כבר

פורסם

כמו שאני מכיר את gamespot יזכו ב pc:

תפקידים: oblivion

אסטרטגיה: coh

fps: battelfild 2142

ספורט :World Soccer Winning Eleven 9

וזוכה ראשי בהכול ביחד יהיה: oblivion

פורסם

יש גם את זלדה...ואני אישית יתן לכם חוות דעת בעוד קצת זמן אחרי שאני יעבור עליו הרבה שעות משחק

פורסם

מה עם COD?

שכחתם אותו?

מה עם PREY

פורסם

חחח BF2142 לא יזכה לשום תואר...

אני שונא שם את מצב השחקן יחיד.

פורסם

Prey היה משחק בינוני מאוד, בינוני ומטה אפילו, הוא הציג כמה רעיונות יפים והביצוע שלהם היה לא רע, אבל הוא היה מונוטוני מדי, אותם אויבים לאורך 99% מהמשחק, אין באמת צורך להשתמש בנשקים אחרים חוץ מהרובה הראשי, ואי האפשרות למות ביטלו כל אתגר במשחק, היו בו גם כמה פאזלים מעניינים(טוב נו, בעצם רק פאזל מעניין אחד - הקוביה) אבל בסה"כ הוא היה משחק מאוד בינוני.

COD 3 בכלל לא יצא למחשב לצערי(אין לי שום קונסולה) אז אין לי מושג איך הוא, אני יודע שסדרת COD תמיד הייתה מצויינת וצר לי שהמשחק לא הגיע למחשב.

פורסם

נחכה ל-COD 4

אמרו פה שהוא ייצא למחשב

פורסם

ghost recon advanced warfighter

משחק חזק חוץ מהקטע שאתה לא יורה איפה שהכוונת אלא 10 פיקסלים באלכסון שמאלה למעלה!!! זה לא יאומן כמה שזה מעצבן.... אתה מכוון לריצפה ופוגע בכולם.... ואי אפשר לעצור את הנשימה אומשו... וזה מוציא אותי מדעתי...

לדעתי משחק שיכול להיות כמו FPS זה OBLIVION.... אחד החזקים אי פעם

Fable ישן מדי בן אדם.. יצא לפני 2006.

וגם לא ציינת שזה משחק עם גרפיקה של WC3 ומשחקיות לילדים בני 5 (משחק מסריח [מאוד])

פורסם

כמובן ש GOTHIC 3!!!!!!!!!!!!!!!

(לפחות למי שמבין במשחקים ;D )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים