עבור לתוכן

מי זכה/יזכה כמשחק השנה של 2006?

Featured Replies

פורסם

משחק השנה בשבילי הוא היטמן-בלוד מוני.

מי יזכה:

אני מהמר על Company Of Heroes, כל אספקט במשחק עשוי בצורה מושלמת, הוא חדשני, נראה ונשמע מעולה , בעל מולטיפלייר טוב, מה צריך יותר.

• תגובות 50
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OBLIVION פשוט יפה יותר בכל מובן מCOH

למרות שCOH באמת מצוין

פורסם

Company Of Heroes משחק טוב, אבל הוא לא בולט מעל האחרים. הוא פשוט לא הישג כמו אובליביון או גירס אוף וור. כמה ימים אחרי ששיחקתי בו פשוט שחכתי מהמשחק

פורסם

באובליביון לא שיחקתי כך שאני נמנע מלהגיב אבל אתה (TeaTime) יכול להסביר לי בדיוק במה GOW מחדש לנו את הזאנר? אז נכון יש גרפיקה מצוינת ומשחקיות מהירה וזורמת אבל חוץ מזה אני לא רואה בו משחק שונה משאר השוטרים למיניהם.

פורסם

ומה אתם אומרים משחק FSP הכי טוב השנה?

פורסם

אני מהמר על Company Of Heroes, כל אספקט במשחק עשוי בצורה מושלמת, הוא חדשני, נראה ונשמע מעולה , בעל מולטיפלייר טוב, מה צריך יותר.

פורסם

הוא מחדש בסינמטיות ובצורת המשחק. הוא המשחק הראשון שמבצע את התנועה הטקטית בין מכסה למכסה בצורה כל כך מצלחת. הוא ממש לא כמו כל שוטר אחר

פורסם

אסטרטגיה - CoH ללא ספק, המתחרים העיקריים שלו היו מדיאבל 2 וMark of Chaos ושניהם איכזבו. בעוד שCoH הוא משחק מעולה שגם התקבל בחמימות יתרה אצל אתרי המבקרים, אני כמעט בטוח שכל אתרי הביקורות יכתירו אותו כמשחק האסטרטגיה של השנה.

תפקידים - Oblivion ללא ספק, המתחרים העיקריים שלו היו Gothic 3, Dark Massiah, NWM - הראשון מלא בבאגים וכבד מאוד, השני משחק נחמד אבל התקבל בקרירות כמעט גמורה אצל מבקרי המשחקים בגלל שהוא רוטיני מדי והשלישי גם נראה כאילו יצא עוד לפני שנגמר.

פעולה - לא יודע :P

ספורט - באופן רגיל הייתי אומר שPES אבל FIFA קיבל השנה ציונים טובים בגלל השיפור העצום שהוא עבר מן המשחק הקודם, אז "הכל פתוח" :P

פורסם

COH לוקח ובגדול.

פורסם

אסטרטגיה - CoH ללא ספק, המתחרים העיקריים שלו היו מדיאבל 2 וMark of Chaos ושניהם איכזבו. בעוד שCoH הוא משחק מעולה שגם התקבל בחמימות יתרה אצל אתרי המבקרים, אני כמעט בטוח שכל אתרי הביקורות יכתירו אותו כמשחק האסטרטגיה של השנה.

תפקידים - Oblivion ללא ספק, המתחרים העיקריים שלו היו Gothic 3, Dark Massiah, NWM - הראשון מלא בבאגים וכבד מאוד, השני משחק נחמד אבל התקבל בקרירות כמעט גמורה אצל מבקרי המשחקים בגלל שהוא רוטיני מדי והשלישי גם נראה כאילו יצא עוד לפני שנגמר.

באסטרטגיה - מה עם ההרחבה, שאפשר לשחק כ standalone -

Warhammer 40k - Dark Crusade? קיבל ציונים טובים, הוא מצויין ואני אישית חרשתי עליו המון. נכון שהוא לא מחדש הרבה (חוץ מהשכבה הטקטית החדשה בין מלחמה למלחמה) אבל בכל זאת, התקבל טוב.

תפקידים - Oblivion לוקח בהליכה, 9.6 ב Gamespot זה די נדיר והוא היה מקום ראשון במכירות בUS במשך תקופה רצינית אם אני לא טועה.

פורסם

Company Of Heroes משחק טוב, אבל הוא לא בולט מעל האחרים. הוא פשוט לא הישג כמו אובליביון או גירס אוף וור. כמה ימים אחרי ששיחקתי בו פשוט שחכתי מהמשחק

היית מת, זה אחד ההשגים המרשימים ביותר אי-פעם. הכל בו כ''כ טוב... הסאונד, הגראפיקה, המשחקיות. יש בו אלמנטים שלא היו בשום RTS לפניו, וגם אם כן אז הוא מיישם אותם על הצד הטוב ביותר. אם אפשר לתאר אותו במילה אחת, היא תהיה - אינטנסיבי. כל המבקרים והמשתמשים יסכימו והוא ללא ספק יהיה ה- RTS של השנה. התחרות היחידה שיש לו היא מצד medieval 2 אבל אם רוצים לדייק, אז הז'אנר שלו הוא Real Time Tactics.

Mark of Chaos איכזב בענק (7.2).

Oblivion משחק על הפנים, אבל אולי זה בגלל שאני לא סובל כל דבר שקשור לתפקידים. בכל מקרה אין לי שום זיקה לתפקידים, אני רק יודע ש- Kingdom Hearts 2 וה- Final Fantasy האחרון הם מועמדים רציניים.

Gears of War, באמת שזה משחק פצצה.

סביר להניח שיזכה במשחק השנה, גם בקטגוריית הקונסולות, ה- xbox360 וה- 3rd person shooter (עוד מועמדים בקטגוריית 3rd person shooter/stealth - היטמן האחרון וספלינטר סל האחרון)

בקטגוריית ה- action adventure יש את Dreamfall המדהים (ובניגוד למה שהרוב חושבים הוא action adventure למרות שהקרב שטחי {אבל כולם יודעים שזהו לא העיקר כאן}). אסור לשכוח את Twilight Princess שיזכה במשחק ה- wii הטוב ביותר ואת God of War 2 שיש לו פוטנציאל אדיר.

בקטגוריית ה- FPS (החלשה יחסית השנה) יש את Call of Duty 3 המצוין (חייב לציין שהוא שם את 2 בכיס הקטן). Dark Messiah נחשב FPS אבל הוא איכזב. גם Extraction Point איכזב. אולי BF2412 ? (למרות שממש לא אהבתי, אבל זה אישי).

חוץ מאלו, אחרי משחקי מרוצים, סימולטרים, הרפתאקות\קווסטים, תפקידים וקונסולות הניידות אני לא עוקב.

פורסם

הוא בהחלט משחק האסטרטגיה של השנה, ואחד הטובים מזה זמן רב, אבל הוא לא בולט מעל שאר המשחקים באופן כללי.

חלק מהסיבה שRTS בבסיסם פשוט לא השתנו במשחק 15 השנים שעברו מאז דיון 2

פורסם

וזה למה לבחור "משחק השנה" באופן כללי זה דבר מפגר, זה כמו שאני אכתיר אלבום דת' מטאל מלודי כאלבום המוזיקה הטוב ביותר בעולם השנה, ובוא נאמר בעדינות שיש אחוז ניכר ביותר של אנשים שלא יכולים לשמוע בכלל דת' מטאל מלודי, זה למה אני יכול להכתיר אותו מקסימום כ"אלבום הדת' מטאל המלודי של השנה".

אה, ובקשר למה שאמרת שRTS לא כ"כ השתנו - גם FPS לא כ"כ השתנו אבל אם אנחנו כבר נכנסים ל"קטנה", CoH חידש הרבה יותר בRTS מאשר GoW חידש בFPS...

פורסם

בלי לחשוב בכלל Gears Of War...

תפקידים : OBLIVION

ספורט:אולי MADDEN ???

פורסם

דווקא FPS מאד השתנה. עיצוב השלבים, הAI של האויבים, הנשקים, תפיסת מחסה, חיים/מגן שמתחדשים, פיסיקה כל אלה שינו לחלוטין את פני המשחקים

קח את דיון 2 ואת COH. איסוף המשאבים קצת השתנה וזהו. אחרי כמעט שני עשורים זה בערך ההישג המשמעותי היחיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים