פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אני לא יודע מי זכה או יזכה אבל מה שאני יודע הוא ש-Half-Life 2 זכה למשחק השנה של 2004 ו-Battlefield 2 זכה למשחק השנה של 2005....אז אם אתם יודעים תגידו לי....
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים השנה לא יצאו משחקים משהו האמת...נראה לי prey היחידי שהיה שווה משהו ובעצם הghost recon advanced warfighter,אבל לא יודע איך הוא כי הוא לא זז לי על המחשב
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים האמת שעוד לא שחקתי בו כי אני מחכה לכרטיס מסך שלי שיגיע אבל מה עם Splinter Cell Double Agent ?כל השאר היו פשוט מעולים...אני מניח שיש מנצח בכל קטגוריה, קשה לבחור אחד.
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים היו הרבה משחקים טובים השנה גם הספלינטר סל החדש גם ההרחבה של FEAR גם מייט אנד מג'יק היה חזק עוד משחק מעולה אולי הכי טוב זה משחק בשם CALL OF JUAREZ אולי הוא לא ממש מוכר אבל זה משחק עם גראפיקה הכי יפה שיש היום-כמעט המשחק עצמו מדהים תשיגו את זה דחוף!
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים GRAW משחק מעולה ובישבילי הוא משחק השנה, אבל לא נראה לי שהוא 'יזכה' נ נראה לי OBLIVION או COH היו הרבה משחקים טובים השנה גם הספלינטר סל החדש גם ההרחבה של FEAR גם מייט אנד מג'יק היה חזק עוד משחק מעולה אולי הכי טוב זה משחק בשם CALL OF WAREZ אולי הוא לא ממש מוכר אבל זה משחק עם גראפיקה הכי יפה שיש היום-כמעט המשחק עצמו מדהים תשיגו את זה דחוף! ??? נראה לי את מתכוון לCALL OF JUAREZ....משחק חמוד גרפיקה מעולה =סה"כ חמוד
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אני מהמר על Company Of Heroes, כל אספקט במשחק עשוי בצורה מושלמת, הוא חדשני, נראה ונשמע מעולה , בעל מולטיפלייר טוב, מה צריך יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.