פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים בשלב ההוא כשהורגים את הדרקון- אז הרגתי אותו אבל אני לא יודע מה לעשות לאחר מכן אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי..
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים הייתי שמח לעזור לך אבל הורדתי את הדמו וניסיתי לשחק אבל באמצע ההפעלה הוא קרס לי המשחק וניסיתי לצאת ומזה אבל לא הצלחתי אז הדלקתי את המחשב מחדש ואז שמתי לב בגיימספוט שהמשחק רגיל לקרוס ובגלל זה אני לא מוריד את המשחק....
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אם אתה יכול לפרט את הפרק ולתאר יותר את הקטע זה יעזור אבל אם הבנתי נכון אז זה הקטע שה "Paokai" שובר את הגג של המבנה פורץ ופורץ פנימה, אם זה אכן הקטע אז לאחר שאתה הורג אותו Leeana מזיזה את אחד הסלעים שם ופותחת לך דרך שדרכה אתה ממשיך.מקווה שזכרוני לא הטעה אותי
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר WYSIX לזה בדיוק התכוונתי, הקטע הוא שהיא לא מרימה שום סלע יכול להיות שזה באג?
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים יכול להיות מאוד שזה באג כי אם הגעת לקטע הזה אז כנראה עשיתה הכל כמו שצריך, תנסה לחזור קצת אחורה אם יש לך איזה save קרוב ולחזור על הקטע שוב, ד"א איך הרגת את ה "Paokai" ? עם הסורגים נכון ?
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אז יכול להיות שזה איזה שהוא באג כי אחרי שאתה הורג אותו Lenna אמורה להרים את אחד הסלעים שם ואז אתה יכול להמשיך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.