עבור לתוכן

מפרט למשחקים ואינטרנט צריך חוות דעת (ללא מסך) , תקציב 4500 ש"ח אפשר גם OC

Featured Replies

פורסם

זה מפרט ששלחתי לספק שעובד עם דוד שלי (לא נלאה אתכם בפרטים אני רק צריך חוות דעת עניינית), המפרט במקור היה ללא ספק כוח ומארז וביקשתי שיכניס מה שיש לו במלאי והוא חושב שמתאים, ההצעת מחיר שקיבלתי היא בסביבות ה - 4500 שקל אחרי מע"מ, המפרט הוא ללא מסך, רציתי לדעת אם ביחס למחיר ומטרת המחשב אני מקבל תמורה כדאית או שבתקציב של 4500 שקל אולי כדי לי לחשוב על מפרט אחר?

מעבד : CPU INTEL C2D E6300 L775 BOX

לוח אם : MB ASUS P5B L775/1066 ATX Or GIGABYTE GA-965P-S3

זיכרון : DDR2 PC667 KVR667D2N5/512MB X2

כרטיס מסך : VGA GF7600GT LT 256MB PCIE

כונן קשיח (נערך) : 250GB WD 16MB KS 7200RPM SATA II

צורב : DVDRW SONY G170 18X OEM BLACK

מארז : CASE PRO-S ACHILLES BLACK WO/PSU

ספק : PSU CM EXTREME POWER 380W 20+4P

פורסם

תרשום תקציב בכותרת

מה הישימשים והאם מתוכנן OC?

פורסם

CM של הספק זה COLLER MASTER ? קשה לי להאמין אבל בכל מקרה יש ספקים עדיפים בהרבה.

המארז ככל הנראה גג'נרי לחלוטין.

אם המחשב למשחקים אפשר לבנות משהו עדיף.

מ-IQPC

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079

לוח אם:

ALBATRON PXP965 ¤794

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1186

דיסק קשיח:

SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤353

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤210

זיכרון:

TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 ¤631

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤429

מחיר סופי: ¤4704

חריגה של 200 ש"ח אבל אתה מקבל כ.מסך חזק בהרבה. אם אי אפשר אתה יכול לרדת בלוח ל-945 שיגביל אותך לבאס של 350 בערך אם תחליט לבצע OC ולא תומך במרובעי ליבה.אתה יכול גם לקחת כ.מסך חלש יותר ולצמצם בעזרת זה את החריגה.

פורסם

XTRACT סתם בנית

שירשום קודם כל מה השימושים שלו והאם הוא מתכנן OC

פורסם
  • מחבר

CM זה אכן COLLER MASTER את המארז לא הצלחתי למצא אז אין לי מושג מה הוא שווה, כנראה כמו שאמרתם הוא גג'נרי לחלוטין, ותודה על ההצעות לכותרת קצת יותר מפורטת הם נלקחו בחשבון כמו שאתם רואים ;D

הלוח אם של ALBATRON לא תומך בליבה מרובעת מה שימנע שידרוג בעתיד (תקן אותי אם אני טועה) ובלוחות של GIGABYTE ו - ASUS רשום שהם תומכים בליבה מרובעת ומוכנים לחלונות ויסטה (למרות שפה אין לי מושג כמה זה באמת משפיע), ולגבי הכרטיס מסך שהצעת הוא באמת קצת יקר לדעתי ה - 7600GT עדיף במקרה שלי, והוא עדיין יריץ את רוב המשחקים בצורה די טובה, ובקשר למארז והספק שהצעת הם לא גם די פשוטים?

* נשכחתי מאחור ^^

פורסם

בסדר גמור . קח את המפרט שלי,תשנה את הכ.מסך ל-7600GT ובמקום הלוח הזה קח 965-S3 של GB.תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אבל אם אני ירצה לעשות OC בעתיד הלוח אם של ASUS P5B לא יותר עדיף?

וראיתי בפורום מישהו שאומר שאולי כדאי לקחת כרטיס זיכרון אחד של 1GB ובעתיד שאני ירצה לשדרג את הזיכרון אני יקנה עוד כרטיס ויריץ אותם בדול, או ש - 2x512 בדול זה מספיק להכל בהתחשב במערכת החזקה שעליה יפעל הכל?

פורסם

965-S3 מעולה ל-Oב וקשה לי להאמין שתגיע לגבולות שלו בקטע הזה.

לגבי הזיכרון זה בהחלט רעיון טוב.היום אם יש תקציב מאוד מומלץ לקחת 2 ג"ב ובעתיד עם יציאת הויסטה והמשחקים הכבדים זה יהפך לכמעט סטנדרט אני מאמין.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה קטנה בקשר לזיכרון אם לקחת סטיק אחד של 1GB לא כדי לקחת אולי במהירות של 800 אולי אפילו עם CL4 וחברה יותר איכותית כמו KINGSTON?

ובקשר להבדל במהירות בין סטיק אחד לשתיים בדול, אם מישהו יוכל להסביר לי אם ההבדלים משמעותיים.

פורסם

KING VALUE זהים בדיוק לטוינמוס ושאר החברות אבל עולים יותר,לא כדאי.

במהירות 800? השיפור בעבודה יום יומית זניח,לא חושב שכדאי.

ההבדל בין 1024 לבין 512X2? גדול,אתה מרוויח רוחב פס של 128bit

פורסם
  • מחבר

אני מבין אז שלטווח הקצר 512 2X יהיה עדיף בגלל הרוחב פס הגדול יותר, אבל אם אני מתכנן שידרוג לזיכרון בעתיד ולא רוצה להשקיע בשתי סטיקים (בעת השידרוג) כדי לקנות היום אחד של 1024 ואז אני יצטרך לקנות רק סטיק אחד, הבנתי נכון (^^)?

פורסם

נכון מאוד,ואם יש לך אכן תכנון כזה אז זה בהחלט כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים