עבור לתוכן

סוד התקייה הנעלמת

Featured Replies

פורסם

הנתונים: HD ישן של WD 40 GB, HD חדש של WD 350 GB JS , מחשב חדש.

המחשב התקבל והותקן על הHD החדש מערכת הפעלה חדשה ונקייה(מוגדר כמאסטר). הHD הישן הועבר מהמחשב הישן שעליו יש מערכת הפעלה מותקנת(הוא מחובר בSLAVE לCDROM כי הם מחוברים בIDE לעומת החדש שמחובר בSATA2).

הבעיה:

ברגע שאני מנסה לגשת לכונן הישן הכל ניתן והכל פועל כרגיל ברגע שאני רוצה להכנס לתקיית ADMISTRATOR(שבתוך המסמכים והגדרות) שבמערכת ההפעלה הישנה(קרי הHD הישן) הוא פוסל לי גישה אליו ובפרטים מודיע שהתקיה ריקה.

צ"ל:

איך אני מציל את כל הקבצים והמסמכים שנשמרו בתקיה הזאת?!!?(הבעיה היא רק שם..בכל השאר הכל נכנס ובר העברה).

פורסם

ניסית לנתק את הדיסק החדש ולנסות לעלות ממערכת הפעלה שבדיסק הישן?

פורסם
  • מחבר

לא...מכיוון שהתצורה של המחשב החדש היא שונה לגמרי והמחשב הקודם היה מותקן על P3 בכלל...

פורסם
  • מחבר

אין למישהו איזו תוכנה שיכולה אולי לפתוח את התקייה מהמערכת הפעלה הנוכחית? או לשחזר תקיות ?

פורסם

במידה ואם תחזיר את הHD הישן אל המחשב הישן ותקבל גישה אל אותה תיקיה שלא רוצה להפתח

אז תעביר/תעתיק משם את כל מה שאתה צריך אל תיקיה אחרת בHD הישן (לדוגמה "c:\my files") ואחרי שסיימת להעביר/להעתיק את כל מה שאתה רוצה אז תשים את הHD הישן במחשב החדש ותיקח את התיקיה החדשה שעשית ("c:\my files")

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איזה סרט זה..

אין משהו שיכול לראות "את הנסתר" על המחשב הזה?

פורסם

explize אל תקפיץ הודעות תקרא בבקשה את חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

אני חוזר עם אותה הבעיה

נסיתי למצוא איך אני מפעיל את המערכת ההפעלה הישנה על תצורת מחשב חדשה לגמרי ולא מצאתי איך?(לא על פיזית מאסטר/הגדרות ביוס וכו'...את זה אני יודע לעשות)- הבנתי שצריך לעשות משהו עם RESTORE או משהו דומה בשביל שיקבל את ההגדרות החדשות בלי בעיה, או SAFE MODE?

יש לינק למישהו שעשה את זה פעם או הסבר?

פורסם

אוקיי תשמע לבעיה שלך יש פתרון והוא לא מערב שום הרפתקאות בסגנון הפעלת מערכת הפעלה ישנה על מחשב חדש או העתקות סזיפיות של קבצים. מנסיון. (קרה לי פעם ובסוף הגעתי לקבצים שלי)

הבעיה, שזה היה מזמן ואני לא זוכר בדיוק מה עושים...

השלב הראשון הוא לבטל את ה-Simple File Sharing

גש ל Explorer->Tools->Folder Oprions

תחת VIEW תוריד את הV של Use Simple File Sharing אצלי זה בסוף הרשימה.

גש לתיקיה הסוררת, תן לה ב-Right Click ואז Properties

עד כמה שאני זוכר אמור להפתח TAB חדש של Advanced

מכאן אין לי איך להמשיך לבדוק כי אני נמצא בעבודה ובמחשב הזה המחיצות הן FAT32

(בFAT32 אין לשונית Advanced)

אני שיחקתי שמה עם האופציות עד שבסוף הצלחתי להוסיף את עצמי לרשימת היוזרים שמותר להם לגשת וככה זה הסתדר. אני מקווה שמכאן תצליח להסתדר, בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשחק עם האופציות..אומנם התקייה הראשית נפתחה אבל כל שאר הסיפריות שבתוכה+קבצים- אני לא יכול לנגוע ומקבל DENY

פורסם

אז זהו שיש איפהשהו במהלך התהיך הזה צ'קבוקס כזה שאם אתה שם בו V זה נותן הרשאות גם לתיקיה הנוכחית וגם לאלה מתחת

אני זוכר שעד שעליתי עליו עברתי תיקיה-תיקיה ופתחתי אותן אחת אחת

תעשה עוד פעם את מה שעשית והפעם שים לב לצ'קבוקסים בתהליך אם תמצא הרבה צ'קבוקסים אז תרשום לנו פה איך קוראים להם ואולי נצליח לזהות איזה מהם הוא מה שאתה צריך

פורסם
  • מחבר

באישור הסופי זה מופיע(בOK האחרון)- אבל ברגע שאני מנסה לעשות לכל הסיפריות שבתוכו אני נתקל בסרוב.

האישור שזה נותן לי להכנס לספריה הראשית הוא בחשבון EVERYONE. כל השאר שניסיתי להעתיק מאישורים של ספריות אחרות ניתקלתי בסרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים