פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים הנתונים: HD ישן של WD 40 GB, HD חדש של WD 350 GB JS , מחשב חדש. המחשב התקבל והותקן על הHD החדש מערכת הפעלה חדשה ונקייה(מוגדר כמאסטר). הHD הישן הועבר מהמחשב הישן שעליו יש מערכת הפעלה מותקנת(הוא מחובר בSLAVE לCDROM כי הם מחוברים בIDE לעומת החדש שמחובר בSATA2).הבעיה:ברגע שאני מנסה לגשת לכונן הישן הכל ניתן והכל פועל כרגיל ברגע שאני רוצה להכנס לתקיית ADMISTRATOR(שבתוך המסמכים והגדרות) שבמערכת ההפעלה הישנה(קרי הHD הישן) הוא פוסל לי גישה אליו ובפרטים מודיע שהתקיה ריקה.צ"ל:איך אני מציל את כל הקבצים והמסמכים שנשמרו בתקיה הזאת?!!?(הבעיה היא רק שם..בכל השאר הכל נכנס ובר העברה).
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר לא...מכיוון שהתצורה של המחשב החדש היא שונה לגמרי והמחשב הקודם היה מותקן על P3 בכלל...
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר אין למישהו איזו תוכנה שיכולה אולי לפתוח את התקייה מהמערכת הפעלה הנוכחית? או לשחזר תקיות ?
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים במידה ואם תחזיר את הHD הישן אל המחשב הישן ותקבל גישה אל אותה תיקיה שלא רוצה להפתח אז תעביר/תעתיק משם את כל מה שאתה צריך אל תיקיה אחרת בHD הישן (לדוגמה "c:\my files") ואחרי שסיימת להעביר/להעתיק את כל מה שאתה רוצה אז תשים את הHD הישן במחשב החדש ותיקח את התיקיה החדשה שעשית ("c:\my files") מקווה שעזרתי
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר אני חוזר עם אותה הבעיה נסיתי למצוא איך אני מפעיל את המערכת ההפעלה הישנה על תצורת מחשב חדשה לגמרי ולא מצאתי איך?(לא על פיזית מאסטר/הגדרות ביוס וכו'...את זה אני יודע לעשות)- הבנתי שצריך לעשות משהו עם RESTORE או משהו דומה בשביל שיקבל את ההגדרות החדשות בלי בעיה, או SAFE MODE?יש לינק למישהו שעשה את זה פעם או הסבר?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים אוקיי תשמע לבעיה שלך יש פתרון והוא לא מערב שום הרפתקאות בסגנון הפעלת מערכת הפעלה ישנה על מחשב חדש או העתקות סזיפיות של קבצים. מנסיון. (קרה לי פעם ובסוף הגעתי לקבצים שלי)הבעיה, שזה היה מזמן ואני לא זוכר בדיוק מה עושים...השלב הראשון הוא לבטל את ה-Simple File Sharingגש ל Explorer->Tools->Folder Oprionsתחת VIEW תוריד את הV של Use Simple File Sharing אצלי זה בסוף הרשימה.גש לתיקיה הסוררת, תן לה ב-Right Click ואז Propertiesעד כמה שאני זוכר אמור להפתח TAB חדש של Advancedמכאן אין לי איך להמשיך לבדוק כי אני נמצא בעבודה ובמחשב הזה המחיצות הן FAT32(בFAT32 אין לשונית Advanced)אני שיחקתי שמה עם האופציות עד שבסוף הצלחתי להוסיף את עצמי לרשימת היוזרים שמותר להם לגשת וככה זה הסתדר. אני מקווה שמכאן תצליח להסתדר, בהצלחה!
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר ניסיתי לשחק עם האופציות..אומנם התקייה הראשית נפתחה אבל כל שאר הסיפריות שבתוכה+קבצים- אני לא יכול לנגוע ומקבל DENY
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים אז זהו שיש איפהשהו במהלך התהיך הזה צ'קבוקס כזה שאם אתה שם בו V זה נותן הרשאות גם לתיקיה הנוכחית וגם לאלה מתחתאני זוכר שעד שעליתי עליו עברתי תיקיה-תיקיה ופתחתי אותן אחת אחתתעשה עוד פעם את מה שעשית והפעם שים לב לצ'קבוקסים בתהליך אם תמצא הרבה צ'קבוקסים אז תרשום לנו פה איך קוראים להם ואולי נצליח לזהות איזה מהם הוא מה שאתה צריך
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר באישור הסופי זה מופיע(בOK האחרון)- אבל ברגע שאני מנסה לעשות לכל הסיפריות שבתוכו אני נתקל בסרוב.האישור שזה נותן לי להכנס לספריה הראשית הוא בחשבון EVERYONE. כל השאר שניסיתי להעתיק מאישורים של ספריות אחרות ניתקלתי בסרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.