פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים חיברתי הרדיסק יו אס בי למחשב ויש תיקיה שהוא לא נותן לי לראות/לפתוח/להעתיקניסיתי הכל אך כלום לא עוזר יש למישהו רעיונות ?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר לא אני יצרתי את התיקייה , קיבלתי את הדיסק איתה הוא פותח לי את כל התיקיות חוץ מה2 הבעייתיותמראה כאלו הן שוקלות 0 קיי ולא נותן לי לגשת אליהןאיפה אפשר לחפש איך להסיר את החסימה ?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים לא הבנתי למה אתה רוצה למחוק אותם, אם אלה תיקיות שהגיעו עם ההרדיסק זה כנראה משהו שקשור אליו, אל תגע בזה וזהו.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר אני ממש לא רוצה למחוק אותן אני רק צריך להעתיק אותן או לפחות לגשת אליהן אבל הוא אומר לי not accesableaccess denied
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים אם ההרדיסק מפורמט ב NTFS תבדוק שיש לך הרשאות (או מקסימום תשתלט על האונר שיפ).
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים א. תבדוק באיזה פורמט הדיסק (properties על ההתקן ב"המחשב שלי).ב. אם זה באמת NTFS, תעשה כפתור ימני על התיקיה, properties, לשונית security, ותבדוק את ההרשאות שלך לאותה תיקיה.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר זה אכן ntfsבהגדרות ה- security הכל נראה תקין והוא לא מוגדר בתור privateבהגדרות הכלליות התיקיה מוגדרת בread onlyאני מסיר את הV ומאשר , אך הוא חוזר להיות read only מיד אחרי זה נורא חשוב לי להוציא את התיקייה מכיוון שאני חייב לסיים את העבודה עד סופ"ש תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.