פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה.מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר לא.(הוא גם לא כזה יפה מבחינת גרפיקה).הוא דווקא כן לפי דעתי. ראיתי טריילר איכותי מאוד, אם אתה מתעקש אני אחפש את הקישור.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים אני לא חושב שיש בכלל משחקים שכבר משתמשים ב DX10, ייקח לזה עוד זמןוד"א המשחק יצא כבר למחשב, אני יודע כי יש לי אותו..
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים דבר ראישון PS3 לא מריץ משחקי DX, משמע זה לא משחק שמבוסס על DX10 (אלא אם כן יצרו גרסה נוספת ל DX). דבר שני משחקי PC כמעט רוב הזמן מתקדמים יותר מבחינה גראפית ממשחקי קונסולות.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים אהה רק לידע כללי...המשחק כבר יצא למחשב....כבר הספקתי להוריד אותו...הוא שוקל משהו כמו 4 ג'ב...
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים אני יענה לכם על כל השאלות סיימתי כבר חצי משחק המשחק כלל לא תומך בDX10 יש לו גראפיקה נחמדה ממש לא יותר יש כמה אפקטים יפים של אור וצל ושטויות כאלו ממש לא מצדיק את ה8 וחצי גיגה שהוא תופס זה משחק לכל מי שאוהב פלטפורמה,רק הולכים ומרביצים שם,קצת משעמם שיחקתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות עם 7900GT עבד חלק
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים גם אצלי הוא על ההגדרות הכי גבוההות ורץ חלק סך הכל משחק דיי באנלי , לא אהבתי שאני צריך להיות ארבע גיבורים במקביל . מעביר זמן ולא יותר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.