פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים שלום לכולם,הלוח אם הקודם שלי נשרף עקב הפסקת חשמל,היום החלפתי אותו ל ASrock K7VM3 וכעת הווינדוס מסרב לעלות.כאשר אני מדליק את המחשב הוא מזהה את כל הכוננים, וכשהוע מגיע לשלב העלאת הווינדוס אני מקבל את ההודעה:"We apologize for the inconvenience, but windows could not start succesfully. A recect software or hardware change might have caued this...." ואז אני נאלץ לבחור בין מצב בטוח, להפעלת הווינדוס כרגיל.בכל מקרה ברגע שאני בוחר את אחת האפשרויות המחשב מפעיל את עצמו מחדש.מה עושים?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים בעקרון החלפת לוח אם דורשת התקנה מחדש של הווינדוסכי הווינדוס יושב על הדריברים של הלוח האם הקודםבמקומך הייתי מתקין שוב פעם את הווינדוס ללא פירמוטאתה יכול גם להשתמש באופציה של ה repair ... הכוונה לתיקוןהווינדוס משלים דרייברים וקבצי מערכת חסרים.לדעתי זה הפתרון הכי טוב
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר אז זהו שזה בדיוק מה שניסיתי כעת.אבל בזמן ההתקנה (גם בריפייר וגם בהתקנה מחדש) אני מקבל מסך כחול.."A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer...."ואז רק ריסט למחשב מציל את המצב..מה הבעיה?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים די בעייתי להגיד לך שאתה חייב לפרמט חבל לי לפי האתר של מייקרוסופט הבעיה קשורה בחומרה חדשה במקרה שלך זה הלוח אם, מה שממש מוזר לי שהוא לא נותן לך אפשרות להתקין מחדש את הווינדוס. תמתין לעוד תגובות, כי די קשה לי לעזור לך במקרה הזה
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר די בעייתי להגיד לך שאתה חייב לפרמט חבל לי לפי האתר של מייקרוסופט הבעיה קשורה בחומרה חדשה במקרה שלך זה הלוח אם, מה שממש מוזר לי שהוא לא נותן לך אפשרות להתקין מחדש את הווינדוס. תמתין לעוד תגובות, כי די קשה לי לעזור לך במקרה הזה זה בסדר פירמטתי כבר, אבל אני עדין מקבל מסך כחול בנסיון ההתקנה של הווינדוס.
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר את הלוח חיברה החנות ממנה קניתי את הלוח החדש...אבל אם יש משהו לבדוק ולשנות בלוח אני יכול לעשות זאת..
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים את הלוח חיברה החנות ממנה קניתי את הלוח החדש...לך לחנות ותן להם לשבור את הראש
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר כן אבל לא בא לי לחכות עד יום ראשון ובינתיים אני צריך את המחשב....זוהי הודעת השגיאה שמתקבלת במסך הכחול:A problem has been detected and windows hhas been shut down to prevent damage to your computer. Page_fault_in_nonpaged_areaSTOP: 0X00000050 (0XFFF7B6BC, 0x00000000, 0x8082b21f, 0x00000000)
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים בד"כ זה אומר או שהלוח דפוק או שהזכרון דפוק, בכל מקרה יש לך בעית חומרה. אם יש לך זכרון חלופי תנסה אותו, אם לא תאלץ לחכות ליום ראשון
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר הלוח חדש אז לא סביר שזאת הבעיה.את הזיכרון צריך לבדוק.אין משהו אחר שאפשר לעשות בינתיים?
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר טוב אז היום בבוקר הצלחתי לסיים את התקנת הווינדוס לאחר שהחלפתי מיקום למודול זיכרון בלוח אם.אך כעת לאחר שאני מקבל את הלוגו של ווינדוס אקס פי רץ על המסך, המסך מחשיך (כאילו בא להעלות את הווינדוס) אך נתקע ולאחר מס' שניות המסך נכבה.מישהו נתקל בבעיה?
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים חבר, תנסה לעדכן ביוס! יכול להיות שהוא בא בגרסה ישנה עדיין. אם זאת בעית אי-תאימות(VIA CHIPSET ) זה אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר חבר, תנסה לעדכן ביוס! יכול להיות שהוא בא בגרסה ישנה עדיין. אם זאת בעית אי-תאימות(VIA CHIPSET ) זה אמור לפתור את הבעיה. עובד! תודה רבה! עדכון הביוס פתר את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.