פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אני בכעוד מס ימים מקבל את ה8800GTS שלי...ואני כבר הורד....אאא... השגתי את המשחקים: Made Man, BF2,splinter cell ,prey, BF2142, war on teror, ועוד כמה חמודים...אז בקיצר אני רוצה להוסיף אסטרתגיה לרשימה...ואם יש עוד משחקים שאתם ממליצים פשוט תרשמו!! וכמה שיותר יותר טוב!! **אה ובלי שום משחקי תפקידים או בסגנון עתיק כמו DARK MESIH או might an magic וכל מה שיש אני פשוט לא אוהד של משחקים כאלה...
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מה שאני הולך להציע לך לא ינצל ת'ג'יפורס 8 שלך ;Dאבל אני ממליץ על warcraft 3 וג'נרלס
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים קודם כל תיקון: רושמים אסטרטגיה.אם לא שיחקת בזה, אז מומלץ ביותר: Company of Heroesומשחק פעולה אדיר זה Half Life 2 וגם חבילת ההרחבה episode one אם לא שיחקת בהם- חובה! עלילה מצוינת ותכנון שלבים כ"כ מהנה.הם יראו מעולה עם הכרטיס החדש שלך (במיוחד חבילת ההחרבה שכן תומכת ב-hdr ושיפורים גרפיים נוספים).
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אני ממליץ לך על המשחק act of warאחד ממשחקי הגרפיקה הכבדים והיפים שיצאוכמובן שאם על ה6600 זה רץ חלק זה לא יגרד את ה8800 שלךאבל כל הפיצוצים והאפקטים במשחק הזה ממש ממש יפיםתהנה מהכרטיס
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אם אתה חובב את טרילוגית הסרטים של שר הטבעות אז משחקי האסטרטגיה שעקבו הם פשוט מעולים ומצוידים בגרפיקה דיי מרשימהThe Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 1 & 2אתה יכול לנסות גם את Age Of Empires IIIתהנה
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים תתחדש על הכרטיס אח שלי ...Company Of Heroes משחק חזק ..משחק האסטרטגיה של השנה ..
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים Stronghold Legendsונראה לי שכדאי לך לבדוק גם את Microsoft Flight Simulator X Deluxe
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר תודה לכולכם על התגובות וכן יש לי את הRED ALERT 2 על דיסק מקורי ....אז אל תידאג אני גם מתכוון לשחק בTA מי שמכיר...(חחח כן בטח) אבל וואלה שמעתי על COMPANY OF HEROS ובאמת נישמע בן זונה ואני רוצה לבדוק על ACT OF WAR כי אם יש דבר אחד שאני אוהב במשחקים זה פיצוצים...
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים ^^^^Company of Heroes ו- Act of War באמת שני משחקים מעולים.למרות כל השבחים ש- CoH קיבל אני אישית נהניתי יותר לשחק ב- AoW. שווה לך לבדוק אותו אתה תהנה.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים WARHAMMER 40K:DAWN OF WARושתי ההרחבות שלו: WINTER ASSUALT ו - DARK CRUSADEEARTH 2160GROUND CONTROL 2:OPERATION EXODUSD&D:DRAGONSHARDMEDIEVAL 2:TOTAL WARRise of Nations: Rise of Legends Age of Empires III וההרחבה שלו THE WARCHIEFSEMPIRE EARTH 2 וההרחבה שלו - ART OF SUPREMACYBLITZKRIEG 2CODENAME PANZERS:PHASE ONE ו - PHASE TWOשני משחקי LOTR:THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH.SPELLFORCE 2:SHADOW WARSPERIMETER וההרחבה שלו EMPEROR'S TESTAMENT.KOHAN 2:KINGS OF WARStar Wars: Empire at WarPARAWORLDהזכירו פה כבר את AOW אז אני מזכיר את ההרחבה שלו HIGH TREASON.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים התגובה שלפני דיי ממצה את העיניין אבל שתי משחקי אסטרטגיה הטובים ביותר אכשיו (שגם מנצלים לך את הכרטיס במידה הגדולה ביותר) הם COH MEDIEVAL 2:TOTAL WAR
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.