עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט למחשב שהוא 3D/2D Workstation תקציב 6000 ש"ח לא כולל מסך

Featured Replies

פורסם

שלום !

שמי ירון אני רוצה לרכוש לעצמי מחשב חזק שמיועד בעיקר לעבודה בתוכנות 3D ו-2D ועריכת וידיאו וקול (במידה פחות חשובה אבל הכרחית)

כגון: Maya, LightWave, ZBrush, ,Adobe: PhotoShop, After Effects, Premiere Pro, Audiotion ועוד..

מי שיכול לתרום מהנסיון והידע שלו ולעזור לי לרשום מפרט שהוא חושב שמתאים לצרכים שלי לפי התקציב והשיקולים שאני ארשום בהמשך ההודעה

אני אודה לו מאוד

כיום יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שאני רוצה לשדרג אותו:

המפרט הנוכחי הוא:

AMD Athlon XP 2600 -מעבד

לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard

זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2

SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים

Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב

מארז- Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan

המסך- Eizo FlexScan S1910

לפי דעתי הרכיבים היחידים שעלי להשאיר הם הארדיסקים והמארז כל השאר צריך להחליף

1. אני מתכוון לרכוש מסך נוסף זהה לשלי ולכן אני חייב כרטיס מסך שהוא Dual DVI לפי הבדיקות שאני עשיתי אני צריך לרכוש כרטיס שהוא מיועד יותר לטכנולוגיה שנקראת Open GL ישנם כרטיסים "מקצועיים" יקרים מאוד השאלה היא מה ההבדל בתמורה וביצועים שלהם לעומת הכרטיסים "הסטנדרטים"

2. אני צריך 2 ג'יגה זכרון

3. אל פסק טוב ומספיק חזק לתמוך במחשב + 2 מסכי 19 LCD

4. כמובן התקציב הוא לא כולל מסך אבל כל השאר חייב להכלל (כולל אל-פסק) הוא 6000 ש"ח

איני יודע איזה רכיבים עלי להשקיע יותר כסף כי הם חשובים יותר

ושוב תודה

פורסם

בהתאם לחוקי הפורום, השתמש בכפתור העריכה וערוך בבקשה את הכותרת של הדיון כך שתכלול את התקציב, או שנאלץ לנעול לך אותו.

אני מסכים שאתה צריך לשמור רק את הכוננים והמארז, אבל כנראה שתצטרך להשקיע עוד כסף בספק כח חדש וחזק יותר.

אגב בקשר למסך - 2700 ש"ח למסך 19" מיושן זה יקר להחריד.. אני יודע שמסכי Eizo נחשבים מצויינים לגרפיקאים, אבל יש לי הרגשה שניתן לחסוך כאן למרות הכל. יצא לך להתנסות עם דגמים של חברות אחרות?

בקשר לכרטיס מסך מקצועי לתלת מימד, יש לך כאן השוואה בין משפחת ה-Quadro לאיזה GeForce7:

http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3

ההבדל הוא דיי משמעותי כמו שתוכל להבין מהתוצאות, וגם ה-FX540 שהוא הפשוט ביותר ממשפחת ה-Quadro מציג בד"כ תוצאות גבוהות יותר משני כרטיסי 7800GTX ב-SLI.

פורסם

מתוכנן OC?

פורסם
  • מחבר

לא אני חייב מחשב שיהיה יציב כל הזמן אין מצב ל- OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים