פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים שלום הגעתי לשלב שאני צריך לחסל את האח של המאפיונר בנמל הרגתי את כולם בנמל אבל אני לא מוצא את האדם שאני צריך להרוג מצאתי גם את הרכב שלו אבל אותו אני לא מוצא
פורסם 2002 בנובמבר 3022 שנים אם כבר במאפיה עסקינן, היום בדיוק סיימתי אותו.משחק מצויין, השאיר לי טעם לעוד.
פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים רואה את קרונות הרכבת? תגש אליהם ותשחק עם הברקס של הגלגלים. ??? ???אני חצי שעה עכשיו על הקטע הזה(רק על הידיות!), מה עושים?!?!?!
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים קודם כל לוקחים כדור הרגעה. אח"כ הולכים לפה: http://www.3dactionplanet.com/mafia/walkthrough.htm תראה את מס' 19 (או 9 לא זוכר) שם למטה.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים זה מטריף אותי!!! המשחק הזה מטריף אותי! ואני גם משתגע מהנסיעות של ה10 דקות רק כדי להגיע לבית של פאולי, מזל שאני משימה לפני המשימה האחרונה.
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים זו המשימה שאני הכי שונא במשחק!יש לפחות 5 נסיונות עד שאתה מצליח להרוג אותו וכל פעם לוקחת שעה
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים סיימתי את המשחק בקשר לשלב האחרון, אני פשוט קניתי נשקים לאחר כמה פעמים שלמדתי מה זה לנסות להרוג 3 איש עם COLT SPECIAL DETECTIVE :-X לקחתי שוטגאן ופוצצתי אותם על ההתחלה.
פורסם 2002 בדצמבר 822 שנים spirit knight ...אל תקלקל לאנשים את הסוף ... זה חלק מההנאה של המשחק ... לראות אותו בפעם הראשונה ולא לדעת ... וחוצמזה בהחלט המשחק הזה משאיר טעם של עוד ... ועוד ועוד ... מאוד נהניתי ממנו ... גרפיקה מצויינת בהחלט מצויינת והסוף פשוט טוב ... כמו שצריך להיות .. :smoke: 8) :AR15: :AR15: טל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.