עבור לתוכן

דעתי על HP DV6186EA אחרי שבועיים וחצי שימוש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא חושב

אני יודע שב LG P1 יש

פורסם

בהחלט קרה לי כשעברתי מה-LG 774FT ל-Philips

זה עובר בד"כ

אגב עוד דבר מעצבן (ואולי הכי מעצבן)

זה שהשלט לא נכנס טוב למקום שלו בצד ימין

המכסה של הבטריה של השלט לא נתפס טוב ולכן אם הצלחת כבר להכניס את השלט למקום, תשכח מלהוציא אותו בלי לשרוט את הפלסטיקים מסביב

אין אצלי שום בעיה עם השלט, המכסה בסדר גמור והשלט נכנס כמו שצריך חלק בלי לשרוט כלום, אני מציע לך להחליף את השלט.

לגבי זה שהפלסטיק הכסוף נשרט, עם איזה תיק אתה משתמש? כי קניתי תיק גב עם הגנה מעולה לנייד(של swiss army ב128 ש"ח, פשוט מציאה לדעתי) ואני כבר יותר מחודשיים נוסע כל שבוע מפ"ת לב"ש ובחזרה, וכמו כן לעיתים קרובות אני לוקח אותו לאוניברסיטה, ואין לי אפילו שריטה אחת. אבל מה שכן ירד הצבע מנקודה קטנה על הגריל של הרמקולים...

פורסם

גם לי יש את התיק של Swiss (מאופיס דיפו) בכחול ושחור

אבל את השריטה הוא קיבל כשהוא לא היה בתיק :(

ד"א גם אצלי ירד קצת הצבע מהגריל של הרמקולים

גם לך זה קרה בצד ימין ממש ליד החור של הקליפס שסוגר את המסך?

פורסם

תגידו, השתגעתם?

זה מחשב נייד, לא מוצג מוזיאוני.

אתם תשתמשו בו, הוא יקבל קצת מכות, קצת שריטות וחלק מהצבע ירד. במיוחד במחשבים האלה.

לבסוף מקומו יהיה בפח האשפה. אז מה?

פורסם

כמובן

אבל עדיין לא נחמד לי שבשעה הראשונה הוא חטף את השריטה הראשונה שלו

פורסם

גם לי יש את התיק של Swiss (מאופיס דיפו) בכחול ושחור

אבל את השריטה הוא קיבל כשהוא לא היה בתיק :(

ד"א גם אצלי ירד קצת הצבע מהגריל של הרמקולים

גם לך זה קרה בצד ימין ממש ליד החור של הקליפס שסוגר את המסך?

גם אצלי כחול-שחור, מעתיקן :D אל תגיד לי שזאת סדרת הAVENUES :D

לא, אצלי זה משמאל, אח שלי השתמש בו ולכלך לי אותו, ואז כשהורדתי את הלכלוך בטעות גירדתי יותר מדי חזק וירד קצת... בקטנה.

Nemesis, אין שום קשר. אני מתייחס למשל לנייד שלי כמו לתינוק, ויש כאלה שבכלל לא אכפת להם ואצלם הוא נראה כאילו הוא עבר מלחמה גרעינית, זה הכל עניין של גישה. אני מאמין שאם אני אתייחס אליו בדיוק כמו שהתייחסתי עד עכשיו, אז גם בעוד שנתיים הוא יראה בדיוק, או כמעט בדיוק אותו דבר, אלא אם כן אני בטעות אפיל אותו או משהו לא צפוי יקרה(חס וחלילה). חוץ מזה, גם אם מקומו בסוף יהיה בפח האשמה, מי אמר שאני יהיה זה שאפטר ממנו? אולי אני אמכור אותו? בעצם אני בטוח שאמכור או אנסה למכור אותו בסופו של דבר, כמו שאני מוכר כל רכיב מחשב ישן שאין לי שימוש בו יותר. אז אם המצב החיצוני שלו יהיה יותר טוב, זה יכול בהחלט לעזור לי למכור אותו מאשר שהוא יראה כמו גרוטאה, לא? כמו כן אני לא חושב שהרכיבים בו נהים יותר טובים אם הוא מקבל "קצת מכות".

פורסם

לא יודע איזה סדרה זה אצלי

זה שכתוב לו על הרצועה של הכתף "Shock Absorbing"

ד"א מדברים על דברים לא צפויים

Lenovo של חבר שלומד איתי היה על השולחן ומחובר לחשמל

מישהי עברה ובטעות הסתבכה עם הכבל, הלנובו החדש לגמרי (Core Duo) מצא את עצמו עף לרצפה

אבל לא קרה לו כלום

פורסם

אאוץ'... למרות שגם מקרה פחות חמור גורם למיני התקפי לב... במהלך הרצאה אחד שישב לפני החליט להסתובב עם המרפק, והעיף מכה ללפטופ, מה שגרם להרעדת המסך... והוא כאילו כלום! ראיתי את החיים שלי עוברים מול עיני... בגלל טיפשות של אנשים שלא שמים ז*ן אני חושב פעמיים אם להביא אותו לשיעור...

פורסם
  • מחבר

אתם סופרים שריטות ... אני עדיין מתבאס על הריח של החדש שנעלם :lol:

אתם מכירים תוכנה שיכולה ללמד את השלט בשביל שאני יוכל להשתמש בו בתוכנות כמו WINAMP?

פורסם

יש הבדל בין לשמור על הנייד לבין היותו התינוק שלך.

מחשב נייד הוא סה"כ כלי אשר נועד לשרת אותך, ולא אתה אותו.

בכלאופן, אחרי השריטה הראשונה - הבאות בתור פחות כואבות. :smile1:

פורסם

אאוץ'... למרות שגם מקרה פחות חמור גורם למיני התקפי לב... במהלך הרצאה אחד שישב לפני החליט להסתובב עם המרפק, והעיף מכה ללפטופ, מה שגרם להרעדת המסך... והוא כאילו כלום! ראיתי את החיים שלי עוברים מול עיני... בגלל טיפשות של אנשים שלא שמים ז*ן אני חושב פעמיים אם להביא אותו לשיעור...

אנשים כאלה יכולים לפעמים למצוא את עצמם תלויים הפוך מאיבר מאוד רגיש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים