עבור לתוכן

מקדונלד'ס מבקשת לרשום פטנט על כריכיה

Featured Replies

פורסם

ראמן, סובה, זה אחלה נודלס. לא הקקמאיקה איטריות ביצים המגעילות למרק שהם מקפיצים פה עם סויה.

ראמן במרק מיסו זה באמת טוב. כל עוד מבקשים בלי בשר חזיר ככה שיהיה כשר D:

פתחו פה ברמת ישי לא מזמן מסעדה שמגישים שם ראמן, קצת יקר אבל בשביל פעם ב- שווה את זה.

  • תגובות 118
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אוהב את הנודלס של צ'יינה טאון

פורסם

למון גענג'ע מחוזקים גם כה!!!

אין על הנודלס מלזי שלהם - שאתה אמור לקבל עם אווז מעושן, אבל אתה תמיד מקבל עם קבנוס במקום. זה עדיין טעים רצח.

פורסם

אם כבר אוכל סיני,הכי טעים שאכלתי זה במסעדה חדשה שפתחו קרוב למתחם של בורסת רמת-גן קוראים לה קורוסין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3307762,00.html אכלתי שם ממש בפתיחה וזה היה כל כך טעיםםם

פורסם

חופשי, הם גם תקינים - הם למעשה נתנו לי להכנס למסעדה כשאני אוחז בידי סט רמקולים של Creative (מסוג SBS 370) בלי למצמץ אפילו.

איזה מתוקים.

פורסם

בקורוסין?

המנהל שמה חמוד לאללה חח הוא בא לשאול אותנו במיוחד אם האוכל היה טוב ואמר אפילו ששמו רק טיפה קטנה של שמן (למרות שאני לא מאמין לו זה היה טעים מדיי חח :smile1:)

פורסם

ראמן במרק מיסו זה באמת טוב. כל עוד מבקשים בלי בשר חזיר ככה שיהיה כשר D:

פתחו פה ברמת ישי לא מזמן מסעדה שמגישים שם ראמן, קצת יקר אבל בשביל פעם ב- שווה את זה.

למה מסעדות? אני עושה הכל בבית. אני רוצה לקנות מתישהו איטריות סובה (אטריות מקמח כוסמת). יש מלא סוגים של אטריות משונות וטאפיוקה בצבעים בחנויות טבע, וגם מרק מיסו, תעשו לבד בבית וזהו. אני עושה מרק מיסו בבית וכל מיני אוכל הודי. רצועות עוף ביראני עם צימוקים עם אורז קארי, חמוציות ובצל יבש.

פורסם

יש אחלה איטריות סובה בטיב טעם,אבל מזה יקר משהו 16 שקל לחבילה קטנה.

פורסם

המבורגר זה בדיוק כמו נקנקיות עשוי מבשר טחון של כל מה שלא ניתן לשווק כחלק שלם אצל הקצב כלומר:

עיניים של פרה טחונות.

מיפרקים טחונים.

שאריות עור ושומן טחונים.

בשר מעצמות הלחיים של הפרה טחון.

רגליים טחונות עם ציפורניים.

נוצות טחונות.

בקיצור כל הגיפה שטוחנים אותה ואז לא יודעים מה יש ביפנים.

:bash:

והרבה הרבה מונוסודיום גלטומט שגורם לעצבנות יתר..

בתיאבון

דן

פורסם

המבורגר זה בדיוק כמו נקנקיות עשוי מבשר טחון של כל מה שלא ניתן לשווק כחלק שלם אצל הקצב כלומר:

עיניים של פרה טחונות.

מיפרקים טחונים.

שאריות עור ושומן טחונים.

בשר מעצמות הלחיים של הפרה טחון.

רגליים טחונות עם ציפורניים.

נוצות טחונות.

בקיצור כל הגיפה שטוחנים אותה ואז לא יודעים מה יש ביפנים.

:bash:

והרבה הרבה מונוסודיום גלטומט שגורם לעצבנות יתר..

בתיאבון

דן

אני לא מאמין שאף אחד עוד לא ציטט את זה, אז:

"המבורגר זה סמל של איחוד: איחוד של כל חלקי הפרה לקציצה אחת מאוחדת ומאושרת!"

גם אני מושפע מהפיג'מות :P

פורסם

יש אחלה איטריות סובה בטיב טעם,אבל מזה יקר משהו 16 שקל לחבילה קטנה.

מי קונה בטיב טעם??? סתם יקרנים. באמת. יש חנויות טבע כאלו של היפיים, האמת גם בחנויות של באדי בילדרים עכשיו מוכרים את כל השיט הזה. לפחות בזאת ליד הבית שלי.

המבורגר נורמאלי זה לא ממש שאריות. זה אמור להיות בשר טחון אמיתי עם תבלינים. אם יש משהו מגעיל שעשוי משאריות אז זה ה"המבורגרים" והנקניקיות הזבל שמגישים בצבא.

פורסם
  • מחבר

יש דברים שאמורים להיות ויש מציאות

והבשר בארץ די יקר ככה שיש אינטרסט "לחסוך" שאפשר

ככה שהכי בטוח זה ליטחון לבד אבל למי יש כח לזה וביגלל זה אני מעדיף גנק אם פחות סיכון לקבל מחלות מימנו

והמבורגרים כמו נקניקיות ודברים דומים אני מישתדל לא לאכול בחוץ

פורסם
המבורגר נורמאלי זה לא ממש שאריות. זה אמור להיות בשר טחון אמיתי עם תבלינים. אם יש משהו מגעיל שעשוי משאריות אז זה ה"המבורגרים" והנקניקיות הזבל שמגישים בצבא.

[ltr]army food... :puke: [/ltr]

פורסם

ההבדל הוא שבארץ גודל הארוחה (גם ההמבורגר, גם הלחמניה, גם הצ'יפס, ובקשר לשתיה אני לא בטוח) גדול בעשרות מונים מהגודל הסטנדרטי בארה"ב.

לא נכון.

בארץ יש מקרוייאל שיש רק בארץ, הוא באמת גדול יותר מרוב ההמבורגרים בחו"ל.

בארצות הברית יש רק ביג מק וכל מיני ווריאציות מוזרות שלו(כמו ביג מק שבמקום לחמניה משתמשים בפנקייקס...), אבל השתיה והצ'יפס שמה מפלצתיים, סופר סייז שמה זה 980 גרם צ'יפס ו1.430 גרם שתיה.

בארץ זה הרבה יותר קטן.

פורסם

הארוחות בהרה"ב עצומות, חלק גדול מההמבורגרים [glow=red,2,300]מוגשים עם בייקון[/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים