פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים שלום חברים אחרי חיפוש בפורום גיבשתי דעה לגבי רכישה ואני רוצה שתתנו דעתכם לפני הרכישה. הנה הפרמטרים החשובים מבחינתי: תקציב: 6500 שקלים מעבד: כפול ליבה Core 2 Duo זיכרון: 1GB מסך: לפחות "15 המחשב מיועד לאינטרנט ועבודה משרדית (outlook, excel) ומדי פעם לעבודה ב- Photoshop. המחשב שאני מעוניין לרכוש: LG F1-232DE
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים מחבר *הקפצה מאושרת*חברים, אני עדיין לא רכשתי את המחשב כי אני ממתין לחוות דעתכם.עם כל הידע שיש לי במחשבים, ניידים זה עולם שונה...
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים לדעתי עדיף:http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1687+ שדרוג לג'יגה.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים מחבר תודה על ההצעה. מה שאני מרוויח בהצעה שלך זה בעצם יתרון של המעבד- 2GHz לעומת 1.66Ghz, לא שמתי לב להבדל נוסף (לטובת ההצעה השנייה).בנוסף יש לי התלבטות- המחשב הזה יהיה הרבה בתנועה ממקום למקום:האם שווה להוסיף הפרש של 1,500-2,000 שקל (כפי ששמתי לב) על מנת לרכוש מחשב קל יותר, עם מסך "14 במשקל של כ-2 ק"ג במפרט זהה?
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים אתה מרוויח גם 3 שנות אחריות ב-Dell לעומת שנה ב-LG.בנושא המשקל - רק אתה יכול להגיד אם שווה לך או לא.אני למשל מסתובב עם המחשב כל היום, אז חשוב לי. אצל אחרים המחשב יושב לרוב במקום אחד - אז לא מעניין אותם.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים מחבר כנראה שלא ממש הבנתי את העניין עם האחריות-ב-LG מציינים אחריות של שנה בינלאומית + שנתיים בארץ, זה לא שווה בעצם לאחריות 3 שנים מהיבואן ש-Dell מספקים?
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים באחריות של LG צריך לקרוא את האותיות הקטנות. בשנתיים הנוספות, מדובר באחריות לחלפים בלבד כפי שכתוב בהסכם האחריות שלהם שקראתי. לא כולל עלות עבודה. ולכן, תיאורטית, אם תרצה לממש אחריות בשנתיים האלה כי התקלקל לך הדיסק הקשיח, הם יוכלו נניח לאמר לך: "אוקיי, הדיסק הקשיח הוא בחינם, אבל על עבודתו של הטכנאי שיחליף את הדיסק תשלם 500 ש"ח.". אתה כמובן תהיה חייב לבצע את הטיפול במעבדה שלהם. לדעתי, מי שרוצה לתת 3 שנות אחריות שיתן 3 שנות אחריות, ולא יתחיל להתפלפל.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים הDELL גם עם חישוקי מגנזיום (וברצינות, שלדה ממגנזים, כמו גם נייד עסקי=עמידות גבוהה יותר) אך הדגם המסויים הזה מכוער מאד לדעתי...
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר ^^F1 זה מחשב ה-Dell שהוצא כאן???האם יש לכם דעות נוספות לגבי מחשבים שיתאימו לתקציב? שכן אני די משוכנע לרכוש את ה-Dell...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.