פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אםהשאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר??צריך לחבר גם לספק איכשהו??כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמלאודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס...תודה רבה לעוזרים
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר הורדיתי את הMANUAL ולא מוזכר שם שום דבר על ההתקנה הפיסית אלא רק על ההתקנה של הדרייבריםאין מישהו פה שיש לו את הכרטיס הזה??
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אם יש לו כבל רופף שלא מחובר לשום מקום אז כנראה זה המולקס אבל לא נראה לי בקיצור תפעיל את המחשב אם זה לא יעבוד אתה כבר תידע
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר לכרטיס לא מחובר שום חוט אבל כן יש עליו איזה חיבור שיש סיכוי טוב שהוא של חשמלודרך אגב את המחשב כבר הדלקתי(אחרת איך אני רושם בפורום..?) אני פשוט עובד עם המחשב בלי הכרטיס מסך בינתיים עד שתהיה לי תשובה סופית
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר מצטער אין לי מצלמה דיגיטליתאבל אני כן יכול לתאר אותוזה חתיכת פלסטיק בגודל של חצי סנטימטר על חצי סנטימטרובתוכה יש איזה שני שיניים ממתכת כמובן
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים טוב זה לא נראה לי חיבור חשמל..תחבר ת'כרטיס ללוח אםותפעיל את המחשבאם המאוורר של הכרטיס מסך פועל אז הכל טוב ויפהואם לא אז תודיע על זה פה כי צריך חיבור חשמל
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר א. אמרתי כבר שחיברתי הכל רק עדיין לא התקנתי אותו מבחינת דרייבריםב. אין עליו מאוורר יש עליו רק צלעות קירור כאלה זה של חברת PALIT יש מיליון תמונות של זה באינטרנט
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים לאאבל אף פעם לא נתקלתי במאוורר של כרטיס מסך שמקבל מתח ישירות מהספק ולא מחיבור על הכרטיס עצמואם היה צורך בחיבור לספק לא היית רואה תמונה / הכרטיס לא היה עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.