פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים הכי כדאי קריון כי מעניין שם2 לב המפרץ - קרוב לכל אנשי הרכבת אבל די רייקק3 גרנד קניון - לא נראה לי שיש רכבת וגדול מדי4 קניון חיפה - רחוק מכל מקום ומשעמם
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים הכי כדאי קריון כי מעניין שם2 לב המפרץ - קרוב לכל אנשי הרכבת אבל די רייקק3 גרנד קניון - לא נראה לי שיש רכבת וגדול מדי4 קניון חיפה - רחוק מכל מקום ומשעמם1. לב המפרץ- חוצמיזה שריק שם זה לא כזה נורא...2. גרנד קניון- בטוח שאין רכבת (זה על הר...) וקשה גם עם אוטובוסים להגיע לשם.3. קניון חיפה- דווקא לא רחוק מכול מקום ויהיה יותר נוח להגיע אחרי לב המפרץ ודווקא יש מה לעשות שם.
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים לב המפרץ לא רק רייק מבחינת אנשים אלא מחנויות שמעניינותולקניון חיפה אלה גרים בצפון צריכים לעבור את כל ההראלה שגרים בחיפה צריכים או לעשות עיקוף בכביש החוף של חצי שעה או דרך טירה\פנייה אחרת שגם יותר ארוכה מלב המפרץ
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים כן, קריון זה מקום נחמד,אבל מפוצץ באנשים.. וביום שבת-ראשון ממפוצץ ערבים לא ערנבים.
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים מחבר אז הקיריון הוא אחלה!הוא גם ממש על הכביש הראשי, אז אני מאמין שכמעט כל אוטובוס עוצר שם...מי עוד בעד הקיריון?
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אני בעדיש 2 תחנות (דו צדדיות)אחת ליד החניה לבאים מדרוםואחת 200 מטר אחריה בין הבית משפט לקופת חולים
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אני בעד, יאאלה נסגר!יאללה עכשיו נקבע תאריך(אוף עוד THREAD ארוך כמו הגלות...)
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים לא!רק לא בקריון!אני שונא את המקום הזה, אפשר ללכת לאיבוד בשניה ונורא קשה למצוא שם אחד את השני.וחוץ מזה, כמו שכבר ציינו פה, הוא פשוט מפוצץ באנשים!
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים מפוצץ בשבת בערבאבל ביום חופש בבוקר תמצא רק פרלמנטים של זקנים ועוד אנשים שנמצאים בחג (זה לא יהיה כל כךךךך נורא)
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים לא! לא! לא! לא! לא! לא! אני מעדיף לעשות את המפגש בשוק של הדר ולא בקריון, פי אלף יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.