פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים יש לי רק 50 שקל שתכנתתי להוציא על סיגריות...ואני לא יודע אם אני יצליח לחלץ מאבא יותר מ20 שקל....
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים להשויץ בחומרה אפשר גם פה מה שאנחנו עושים שם זה מכירים אחד את השני ויוצרים קשרי ידידות
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים הממ...... למה שלא תעשו מפגש+מסיבת רשת..?! זה פצצות..... (או שזה מה שאתם עושים לא היה לי כח לקרוא 14 עמודים )
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים יש לי רק 50 שקל שתכנתתי להוציא על סיגריות...ואני לא יודע אם אני יצליח לחלץ מאבא יותר מ20 שקל....you are fucken smoker !
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים you are fucken smoker !give me a breakרק לקחתי כמה שחטות מחברים, אני לא בטוח בכלל עדיין שאני הולך להתחיל לעשןלמה שלא תעשו מפגש+מסיבת רשת..?!יש לך איפה לעשות מסיבת רשת?
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים הם זה תלוי כמה אתם! אבל אם זה עד 50 איש ובחיפה אז שטויות אפשר למשל ואני חוזר למשל (יש עוד הרבה מקומות להשכרה) לעשות שם.... כמובן תמורת סכום סימלי........ במקום שנקרא מגדלי הנביאים..... (אם אני לא טועה)
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים כרטיס רשת אני בטוח שלרובנו יש אם לadsl או רשת ביתית ואם אין אז הגיע הזמן לקנות כוווווווולללללללללללללללהההה 70 שח למרות שכרגע אין לי גם את זה
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים וואו! יצאתי מהבית לשעה וכבר הת'רד הקודם הכפיל את עצמו, ואין לי כח לקרוא הכל. מישהו מוכן לעדכן אותי מה קורה? סבבה שהחלטנו על חיפה, אבל איפה?
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים אני רוצה במטווח העירוני בואדי רושמיה, זה מתחת לגשר הישן שמוביל מהדר לנוה שאנן.אבל זה ברור שלא נעשה שם.אז איפה???
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים מי קונה האב!ומי קונה גם כבלים..ומי קונה 5 כרטיסי רשת של 3COM ????לא אני אבל יש לי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.