עבור לתוכן

Quad 2 Extreme מול 4X4 באנצים!,ביקורות חדשות עמ 5

Featured Replies

פורסם

אתר יפני פירסמם לראשוני באנצים של קנטפילד (Quad 2 Extreme) כנגד 4X4 (2 מעבדי FX כפולי ליבה)

שני FX74 במהירות 3.0GHz כנגד QX6700 במהירות 2.66Ghz

מי יותר חזק? ;D

את התשובה תקבלו פה:

http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2006/1129/tawada92.htm

מתום:

http://www.tomshardware.com/2006/11/30/brute_force_quad_cores/index.html

תודה לשלמה

• תגובות 61
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא טועה כנון? AMD נראה די גמורה!

אני יחכה לביקורות אחרות ואז אני ישפות.....

רקר חבל שלא עשו בדיקות על VISTA...

פורסם

שלמה משום מה בגרף הזה למטה כתוב Watt

מה שאולי אומר שמדובר בצריכת חשמל

פורסם

כמה צפוי, AMD אולי טיפה מובילים באיזה מבחן אחד במשחקים או משהו כזה, אבל בכול השאר INTEL לוקחים בגדול, די בושה לAMD :bash:

בכול מקרה, בוא לא נשכח שתוסיפו ל"ההפסד" של AMD את העובדה שגם לוח 4 על 4 עם שני מעבדי FX חזקים יעלה פי כמה וכמה יותר מאינטל עם מעבד מרובע ליבות :nixweiss:

כך שבכלל ברור מי המנצח פה ביחס עלות תועלת, וגם רק בתועלת וביצועים (ואני דווקא די אוהד של AMD , אבל לאחרונה הם פשוט לא מספקים את הסחורה)

פורסם

אם רק הייתי מבין מה זה אומר. רק ה-CineBench באנגלית, השאר לא.

אגב, אם אני לא טועה CineBench הוא מהמבחנים הסינטתיים שבהם ל-AMD יש יתרון תמיד, לא?

בכל מקרה, אף אחד כאן לא ציפה לתוצאות מדהימות מה-4X4. מה שיפה בו זה שהוא מאפשר הכפלה תמידית של כמות הליבות המקסימלית של AMD. כלומר, כשיהיה להם מרובע ליבות, זה יאפשר אוטומטית מתומן (אם כי במחיר לא שפוי במיוחד).

פורסם

שלמה משום מה בגרף הזה למטה כתוב Watt

מה שאולי אומר שמדובר בצריכת חשמל

כמובן - בשביל זה הוספתי את ה ;)

צריכת הספק רצחנית שמצריכה ספקים של 700W לפחות.

פורסם

לא שמתי לב לזה :-[

פורסם

למרות שלא רואים מהו הבנצ', אכזבה גדולה מ AMD, נקווה שזה יעבור :screwy:

פורסם

כמובן - בשביל זה הוספתי את ה ;)

צריכת הספק רצחנית שמצריכה ספקים של 700W לפחות.

חחחח לא הבנתי מה אתה רוצה.....

בכל מקרה נראה לי שAMD אכלו אותה! אפילו אם יהיה להם יתרון יש להם חיסרון ענק- מחיר!ככה שהם צריכים יתרון ענק!.....

אם תשימו לדברים הקטנים תראו שבמערכת של אינטל משתמשים בכ2 גיגה ובשבל AMD ב4 גיגה.

;)

לא הבנתי למה הם שמו תזיכרונות על T2....[עכשיו הבנתי

פורסם

בכל מקרה נראה לי שAMD אכלו אותה! אפילו אם יהיה להם יתרון יש להם חיסרון ענק- מחיר!ככה שהם צריכים יתרון ענק!.....לא הבנתי למה הם שמו תזיכרונות על T2....[עכשיו הבנתי

יש שם שני מעבדים (ב 4X4) ולכל מעבד יש 2GB נפרדים לגמרי אחד מהשני וביחד 4GB. אני מניח שזאת הסיבה למה יש 4GB במערכת. וזה לא מצדיק את ה 2T לפחות לפי מה שניתן להבין מאתר יפני. נתטרך לחכות ל xbitlab, anand ו tom לסקירות יותר מובנות בקרוב . . .

פורסם

בעתיד AMD אומרים שיהיה להם גם לוחות שיאפשרו חיבור של 8 ליבות על אותו הלוח :jump:

(מעבד עם 8 ליבות, 8 כאלו על לוח אם אחד = 64 ליבות סה"כ) נשמע קצת מטורף, לא? :kopfpatsch: (וגם יקר בטירוף!!!)

פורסם

^^^^^

8 ליבות, לא מעבדים. 2 מעבדים של 4 ליבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים