פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר מקווה שיכלו לראות פהכנס ללינק הבא http://www.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=1295,1198וזה ההשוואה בין השתיים תכלס אני לא רואה מה ההבדל
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים קודם כל ה P5W זה תושבת X975 והP5B X965. דבר שני ההבדל הוא בביצועים ושאר הדברים הטובים שהוסיפו לו.את זה אתה לא תמצא שם תקרא את הביקורת עליו ותבין. נתונים יבשים לא תמיד אומרים הרבה. בכל מקרה בתקציב כמו שלך זה הלוח שלוקחים.אהה כן הוא גם מאפשר SLI ו CF.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים עם דרייברים לא רשמיים גם לוח 965P יכול לעבוד עם SLI או CF, לא שהוא ישתמש באופציות האלה, כן?וסה"כ גם את שני אלה הוא לא צריך אם הוא לאיעשה OC, ו-965P-S3 של ג'יגהבייט יספיק.חוץ מזה, P5B עולה 200 שקל פחות מP5W.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר אז בקיצור בשורה תחתונהמה לקחת?אני שוב אומר לא מעינין אותי OC ובטח ובטח שלא SLI בקשר לCF אין לי מושג מה זה
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים אני אישית לא רואה צורך לקנות לוח כזה חוץ מהמטרה הבלעדית של CFאם כבר לקנות לוח יקר אז אני חושב שעדיף לקנות אחד מהלוחות החדשים עם הציפ של נוידיה גם תומך באס 1333 לשדרוג מעבד עתידיגם תומך sli + חריץ pcie נוסף לכרטיס פיזיקסגם יש לו כרטיס קול משובח מאוד, עם DTS בדגם הזה של אסוס (P5N32-E SLI) ויש לו כל מיני טכנולוגיות נוספות שמוסיפות לערך שלו*את האמת גם אני חושב שעדיף לך כמו שיואב רשם 965p s3 / ds3
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר אני ארשום מה הדרישות שלי מהלוח שיהיה איכותי (תמיכה קדימה לא חשוב כל כך)שיהיה עליו כרטיס קול דודני שיהיה מפוצצץ בכמה שיותר פיצ'ריםשהיו לו 2 כרטיסי רשת און בורד שיבוא עם חבילת באנדל מרשימהאין לי צורך בSLI ולא חשוב לי אם הוא טוב לOC ולאב דווקא להיות נעולים על אסוס אם יש אחרים שעונים על זה אז סבבה
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים Gigabyte 965P-S3ולא אגורה יותר.אם כרטיס קול זה דבר חשוב, בהפרט במחיר בין לוחות האם תוכל לקנות את זה:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24_433&products_id=1778שיספק אותך מעל ומעבר, אבל גם אז אני לא רואה טעם לכרטיס קול כזה אלה אם יש לך רמקולים טובים.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר אני מעדיף את הכרטיס קול און בורד ושיהיה דודני אני פשוט לא מוצא בדיוק מה שאני מחפשאם יש משהו כזה אז הוא עולה 1500 או שהוא עם SLI בקשר לרמקולים אל חשש יש לי Logitech z5500אז אני רוצה כרטיס קול דודני
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מה זה דודני ? משהו חדש ?יש לך שני אופציות :1. Abit AW9D-MAX 2. asus p5b deluxeשניהם מצוינים.
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים תראה בתקציב כמו שלך לא לקוחים דברים פשוטים.בגדול אם אתה לא מתכנן על CF. גם ה EVGA 680I גם אופציה טובה אבל ה P5W DH הוא באמת לוח שמפוצץ בכל טוב מה שגם המחיר שלו ירד מ 1600 ל 1200 ככה שעכשיו באמת כדי לקחת אותו.גם מבחינת ביצועים הוא אחד הלוחות הכי טובים ל C2D. בלי OC כמובן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.