עבור לתוכן

ויסטה ואופיס מאנגלית לעברית-אפשרי?

Featured Replies

פורסם

תהיה אפשרות להמיר את ויסטה ואופיס מאנגלית לעברית?

(ערכתי)

פורסם

לא קיימת עדיין,גם כשתיהיה קיימת היא תיהיה רק לאירגונים,ל-XP זה קיים רק לאירגונים,וזה שחבר שלך מביא לך זה בעצם אומר שזה לא הכי חוקי.

אתה בעצם מודה פה בגניבה,וזה בניגוד לחוקי הפורום.

כדאי באמת שתקרא אותם.

ודרך אגב לא תיהיה לך אפשרות חוקים להעביר אז אתה תצטרך לקנות ויסטה בעיברית

פורסם
  • מחבר

אה טוב..סליחה...

פורסם

ההאקרים יעשו מה שם עשו ב-XP להמיר תשפה לעברית

פורסם

שום האקרים ושום נעליים.

מייקרוסופט מפיצה את חבילת ה-MUI שמאפשרת שינוי שפה לאירגונים שונים - מכאן יכול כל עובד להניח עליה ידיים ולהעביר אותה לרשתות שיתוף הקבצים.

האקרים לא קשורים לזה בכלל, ונראה לי שזה גם למטה מכבודם.

בקיצור, מה הקשר?

פורסם
  • מחבר

גם לווינדווס ויסטה וגם לאופיס?

פורסם

כן

פורסם

עמית, אני חושב שקצת הגזמת בתגובה שלך, הMUI ןעוד כלמיני חבילות עדכון ושינוי קטנות כגון נגיד Service pack למיניהם, אפשריים להורדה לכל מי שמנוי במיקרוסופט כגון אנשי IT וכו עלמנת לאפשר לנו (גם אני לדוגמא) לתחזק רשתות ומחשבים בצורה יותר יעילה, הרי אין היגיון בלהתקין את כל הווינדוס מחדש אם אפשר פשוט להלביש עליו מעין מסיכה של תפריטים בעברית , נכון ? או לדוגמא להפיץ את כל החבילת שירות דרך השרת הראשי ברשת במקום להתקין בכל מחשב אחד אחד ...

בקיצור במקום להגיד שזה לא חוקי וכו וכו , אני מתקן אותך זה חוקי, זה פשוט מיקרוסופט לא משחררת לכל אחד כדי שלא יעשו לעצמם נזקים לא רצויים.

פורסם

מה הקשר למען השם? אתה באמת עובד בתחום ה-IT? קשה לי להאמין.

ה-MUI לא משוחרר לאנשי ה-IT כדי שיתחזקו רשתות בצורה טובה יותר (זה ממש לא מעניין את מייקרוסופט) - אם כבר הוא ניתן למישהו בחינם, זה רק כדי שאותו גורם יכיר את המוצר ובמידת הצורך ישכנע את הלקוחות שלו לרכוש חבילות MUI ולהכניס עוד כסף ל-$M.

אין שום קשר בין כל העידכונים והתוכנות הקטנות שאנשיי IT מקבלים מ-MS (למשל WSUS, או כלים שונים ל-SBS) לבין MUI.

ה-MUI היא תוכנה לכל דבר, ומייקרוסופט לא משחררת אותה חינם - מי שרוצה לשנות את שפת הממשק של מערכת ההפעלה שלו צריך לשלפ בעבור זה, ושם איש IT לא יכול להתקין לו MUI שהוא השיג איכשהו ולבכך להפוך את העניין לחוקי.

ולכן אני מתקן אותך: נדיר ש-MUI יעשה נזקים לא רצויים למשתמש כלשהו (וההוכחה: כמות האנשים בארץ שהתקינו את העניין בלי ידע בסיסי), וכמובן שהתקנת MUI לאדם פרטי היא לא חוקית.

אם מייקרוסופט מפיצה ומוכרת את זה רק לאירגונים - כל גורם פרטי שהשיג את זה (ומן הסתם הפרט אינו אירגון) עובר על החוק.

אתה מוזמן לקרוא את ה-EULA.

יום נעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים