פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים פעם ביום המחשב נכבה מעצמו בין אם אני עובדת עליו וגולשת , פתאום הוא נכבה או בין אם אני לא על המחשב אני חוזרת אליו ורואה שהוא כבוי המפרט של המחשב הוא : מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB BOX לוח - GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרונות SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 כרטיס מסך - ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M RETAIL צורב - PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - BLACK ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT אולי יש איזו בעיה במתח של אחד הרכיבים , יש איזו תוכנה שבודקת את זה? תודה רבה מחכה לתשובות... יעל
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים ראשית תבדקי ב-Power Options (נמצא תחת לוח הבקרה) בלשונית Power Schemes שהמחשב לא מוגדר לבצע כיבוי כל X זמן.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר בדקתי והוא לא מוגדר על המצב הזה. מה עושים ? עוד הצעותמחכה... תודה רבה
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים היי יעלהאם כשהמחשב נכבה הוא מראה מסך כחול? נתקע? או פשוט נכבה?האם קורה שהמחשב נכבה תוך כדי עבודה או רק אחרי שאת משאירה אותו ללא פעילות?
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים תנסי להוריד את התוכנה EVEREST HOME לאחר מכן תלכי בתוכנה ל COMPUTER ואז ל SENSORשמה זה יראה לך מידע על מתחים ועל טמפרטורה..תבדקי מה הטמפרטורה ברכיבים שלך ואם היא גבוה או נמוכה אם את לא בטוחה את יכולה להביא לפה תמונהותבדקי את המתחים של הספק כוח שרשום שם באותו מקום
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אם החשב באמת חדש...אל תנסי כלום!יש אחריות!אם תתעסקי בזה יותר מדי הם (החנות) לא ירצו לקבל את המחשב (לתיקון)כי הם יגידו שאת שיחקת (הרסת) אותו.בהצלחה!
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים WIN שומר בקובץ DUMP את הסיבות להיתרסקותתיקראי ב FAQ של הפורם הסברים ואני בטוח שמישהו פה כבר יעזור לך לפנעח אותםסיבה די נפוצה היא התנגשות ב DRIVERS ,ככה שאם התקנת את המחשב לבד תעשי את זה ותנסי לשלול בעית תוכנהסיבה נפוצה נוספת הם זיכרון לא מתאים/תקול צריך ממולץ להריץ MEMTEST גם ב WINוגם ב DOS (התוכנות ניתנות להורדה גם באתר)במקרה שזה בטוח לא בעית תוכנה אני ההיתי ממליץ לך לא להיתעסק עם זה, לוקחיםאת זה חזרה לחנות ונותנים להם לשבור את הראש. לי קרה אותו דבר בדיוק ובסוף היסתברשהיה חוסר תאימות בין הזיכרון ללוח אם.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אם המחשב חדש ויש עליו אחריות, אני מציע ללכת לחנות ממנה נרכש המחשב ושהם ישברו את הראש, אם לא תעלי בבקשה את קובץ ה DMPואני ינתח אותו, הוא נמצא בstart>run>%systemroot%\minidump\
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים יש בעייה בספק כוח אין סיבה שמחשב חדש יתכבה סתם כל זה ספק ואני משלם על זה
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מנסיון שלי במקרה דומה-במידה ולא נגעת במאוורר של המעבד ואכן הנפילה היא רנדומלית=זכרונות.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים עדייף שהיא תגיד לחנות שלא תתעסק עם זה יותר מדיחרי ז החנות יגידו שהיא שיחקה עם המחשב
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר טוב אז כמה עידכונים אחד פה שאל וכן המחשב מתכבה לי קבוע בערך פעמיים ביום. בין אם אני לא עושה בו שימוש ובין אם כן 1. הורדתי את התכונה "אוורסט" והנה העלתי את התמונת מסך ממנה , תוכלו לתת לי פידבקים 2. אחד רשם פה פקודה start>run>%systemroot%\minidump\ זה לא הצליח לי .... תודה לכולם מחכה לתגובות....
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים זה כן עובד אבל עם את לא מצליחהזה הנתיב C:\WINDOWS\minidumpכל פעם שנכבה המחשב סתם ככה נוצר שם קובץ אם סיבת התקלהפשוט תעלי לאתר את הקבצים שיש שם
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים היי יעלהאם כשהמחשב נכבה הוא מראה מסך כחול? נתקע? או פשוט נכבה?האם קורה שהמחשב נכבה תוך כדי עבודה או רק אחרי שאת משאירה אותו ללא פעילות?The Sorcerer צודק - צריך עוד מידע.המחשב נכבה מייד או שה-Windows עושה כיבוי?הוא נכבה לגמרי (כולל המאוורר של הספק)?תני תיאור כמה שיותר מדויקזה יכול להיות טמפרטורות, יכול להיות בעיית תוכנה, ויכול להיות עוד הרבה דבריםואם זה בעיית חומרה בסגנון ספק או קצר אז ה-minidump לא יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.