עבור לתוכן

צריבה על DVD-9

Featured Replies

פורסם

האמת מעולם לא הזדקקתי לדי וי די עם שתי שכבות. אך הפעם אני צריך.

האם יש משהו מיוחד בתהליך? או שאני פשוט מכניס לנרו בוחר DVD-9 וממשיך כרגיל?

עוד שאלה היא - מה לגבי הרצת הדיסק במכשיר DVD? היום כולם מסוגלים לקרוא כאלה בלי בעייה נכון?

ומה המחיר לדיסק?

פורסם

כן, אתה צרוב רגיל כמו דיסק של 4.7 בנרו.

אין שומדבר מיוחד...

לגבי DVD תוודא שהDVD שלך קורא DOUL LAYER אם הוא לא קורא אז זה לא יעבוד בדיוידי...

יש DVDים שלא קוראים DL אפילו כיום

המחיר מ30 ש''ח ומעלה...תלוי של איזו חברה.

מקווה שעזרתי :):xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! עזרתם מאוד!

20 זה עוד איכשהו סביר. אבל גם יקר. כנראה שזאת הסיבה שלא התעסקתי עם זה עד היום. בקיצור, אני חושב שהפתרון הכי טוב יהיה לפצל את הדי וי די לשניים וזהו.

לא מבין את הקטע שדיסק DL עולה פי 10-15 מדיסק רגיל. אבל ככה זה במחשבים...

פורסם

כן, אתה צרוב רגיל כמו דיסק של 4.7 בנרו.

אין שומדבר מיוחד...

לגבי DVD תוודא שהDVD שלך קורא DOUL LAYER אם הוא לא קורא אז זה לא יעבוד בדיוידי...

יש DVDים שלא קוראים DL אפילו כיום

המחיר מ30 ש''ח ומעלה...תלוי של איזו חברה.

מקווה שעזרתי :):xyxthumbs:

כל נגן DVD בעולם קורא DL אפילו הזולים ביותר וגם הישנים, זה חלק בלתי נפרד מהסטנדרט וכמעט כל סרט שארוך מ 100 דקות הוא על DL.

השאלה היא האם הנגן קורא צרובים ב DL היטב.

פורסם

נכון.

ו-GGuyZ אני גם הייתי מנסה לפרוס את הסרט או מה שזה לא יהיה על שתי מדיות במקום DL, המחיר פשוט לא שווה.

פורסם

לגבי המחיר זה באמת בעייתי.

DL זה משהו ש"נפל בין הכיסאות". טבעי שהמחירים יהיו בשמיים כאשר יוצאת טכנולגיה חדשה (מישהו זוכר כמה עלה CDR לפני 10 שנים?)

והיה גם לפני כמה שנים DDCD זה CDR שיכול להכיל כפול מידע אבל הצריך צורב מיוחד - וצורבי DVD כבר היו בדרך לכן ספג מפלה מוחצת.

עם הביקוש היה צפוי שהמחיר ירד, אבל זה משום מה לא תפס וכיום כאשר ה בלו-ריי עומד בפתח זה לא נראה מבטיח, למרות שמדיה חד-שכבתית תמשיך להיות פופולרית.

בכל אופן המחיר בארץ מקומם - בחו"ל ניתן להשיג מדיה DL של וורבטים במחיר 1.5 עד 2 דולר ליחידה.

פורסם

גם בחו"ל למרות מחירו היחסית זול של מדיית DL אין ביקוש גדול, אם המדיות האלו היו זולות הביקוש היה אסטרונומי (כמו הביקוש שהיה לדיסקים CDR 700MB וגרם ל-650MB להעלם).

פורסם

למה המחירים כל כך גבוהים לא הבנתי?

אם קונים דיסק DVD 4.7 ב-2 שקל

אז למה 2 שכבות של זה עולה 20?

פי 10 יותר

פורסם

ביקוש נמוך=הספק נמוך=מחיר יקר.

פורסם

זה מה שניחשתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים