פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2??בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4??יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים מחבר תודה על התגובה הסופר מהירה!הביוס לא אומר, פשוט שמה אתה בוחר וזה מה שבחרתי עכשיו איך אני יכול להיות בטוח שזה באמת על X4?יש לי גם סנדרה וגם שם לא מראה!למישהו יש תוכנה שמראה??עריכה: לא מצאתי במאפיינים של הכרטיס! אתה יכול בבקשה להגיד איפה בדיוק??
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים איזו מערכת הפעלה יש לך?????????.לחץ על מקש ימני בשולחן עבודה ותבחר במאפיינים ואז תלך להגדרותמתקדם!! ושם באחד מהכותרות יש לך אינפורמיישן!!זה יופיע לך אם התקנת את הדרייורים של הכרטיס!
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים מחבר יש לי ווינדוס אקס פי!! ואין שם אינפורמיישן דרך אגב זה בעברית כי השפת ברירת מחדל היא עברית
פורסם 2001 בדצמבר 1923 שנים WincpuID מH-Oda:www.h-oda.comותלחץ על המאפיינים של הצ'יפ-סט בתוכנה והיא תאמר לך באיזה מהירות הAGP שלך עובד.
פורסם 2001 בדצמבר 2023 שנים או שתתקין את התוכנה שהרקולס מביאים ביחד עם הכרטיסי מסךHERCULES 3D TWEAKERשם רשום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.