עבור לתוכן

האם שווה לקנות את ה-ZUNE של מיקורוסופט??

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות אותו מארה"ב...

הוא עולה בערך כ-250$. האם יש מכשיר אחר שאפשר לקנות באותו מחיר ויותר טוב??

תודה מראש! ;D

פורסם

בשתי מילים: לא!

קודם כל, המכשיר רק יצא, לא כדאי שתהיה "שפן נסיונות". ושנית, עדיף שתקנה משהו מוכר עם "רגליים" בשוק, כמו iaudio, או אפילו ipod.

לי יש iaudio X5L ובגדול אני מרוצה ממנו.

פורסם

לך על נגן של creative

פורסם

:screwy:

חחחחחחחח לא שמתי לב לזה

פורסם

^^^^^

אחלה ראיה לפרטים, אני לא שמתי לב :lol:

גם אני ממליץ לא להיות שפן ניסיונות - מה גם שהביקורות שראיתי לא מחמיאות במיוחד.

פורסם

אני אגיד לך מה האנשים שקנו את זה אומרים- "זה כמו אייפוד חדש, רק של מייקרוסופט"

אל תעשה שטות כזו :\ לך על נגן כמו שצריך, אחד שהוכיח את עצמו-

יש Creative zen vision M ב 230 דולר, הנגן הכי משתלם שאפשר למצוא היום.

פורסם

תשמע אם בא לך לקנות מכשיר שמסוגל לנגן אך ורק שירים שניקנו דרך החנות החדשה של MS (הוא אפילו לא מסוגל לנגן שירים שנקנו דרך MSN!), שהפיצ'ר המרכזי שלו זה היכולת להעביר שירים מנגן לנגן אבל הם נמחקים אחרי 3 פעמים שאתה שומע אותם או אחרי 3 ימים מה שבא קודם, החיבור WIFI שלו למרות מה שחשבו לא מאפשר לסנכרן אותו למחשב אלא רק מתחבר ל ZUNEים אחרים, הוא לא מאפשר להשתמש בו בתור דיסק נייד, ואין עליו אפילו ביקורת אחת חיובית מתוך כל הביקורות שעשו עליו אז BE MY GUEST...

ואם אני לא מובן מספיק אני באמת חושב שעדיף לקנות נגן עלום שם מסין וזה יהיה יותר טוב

פורסם

הייתה לי התלבטות לא מזמן אם לקנות את Zune או את Zen M.

חרשתי על ביקורות על שני המכשירים ולא מצאתי סיבה אחת לקנות את Zune גם כאלה שקנו אותו מאוד מאוכזבים, הן מבחינת איכות הסאונד והן מבחינת המכשיר בכללי.

לעומת זאת, לא שמעתי ולו ביקורת רעה אחת על Zen vision M, להפך, מה שאני שומע עליו זה בעיקר שבחים וכמה הוא יותר טוב מכל המתחרים בקטגוריה.

אין מה לעשות, זה הנגן הטוב ביותר שיש כיום בשוק...

פורסם

בקטגוריה שלו, כן.

אי אפשר להשוות למשל נגני פלאש לנגני הארדיסק P:

פורסם

אני לא מבין את MS, באמת!

למה הם מכינים מוצר עם יתרונות שהופכים לחסרונות?

(למשל כבל ייחודי לפי מה שהבנתי גם מחיקת שיר שהועבר מנגן לנגן אחרי כמה זמן)

פורסם

תשמע אם בא לך לקנות מכשיר שמסוגל לנגן אך ורק שירים שניקנו דרך החנות החדשה של MS (הוא אפילו לא מסוגל לנגן שירים שנקנו דרך MSN!)

מאיפה הבאת את זה .. ?

שהפיצ'ר המרכזי שלו זה היכולת להעביר שירים מנגן לנגן אבל הם נמחקים אחרי 3 פעמים שאתה שומע אותם או אחרי 3 ימים מה שבא קודם

הוא לא מאפשר להשתמש בו בתור דיסק נייד

הוא כבר נפרץ, בעזרת טויק קטן ברג'סטרי ניתן להשתמש בו ככונן נייד לכל דבר ובנוסף ניתן לשנות כל קובץ לסיומת jpg ולשלוח אותו ב wifi לכל זון, מה שעוקף את המגבלה של שמיעת שיר ל3 פעמים.

ואין עליו אפילו ביקורת אחת חיובית מתוך כל הביקורות שעשו עליו

הביקורות באים בטענות בעיקר לתוכנה שלה (בעיה שכנראה תיפתר בעתיד) אף מילה רעה על איכות הסאונד שלה, להפך.

פורסם

קראתי שתיים שלוש ביקורות ועוד לפחות חמישה תקצירים של ביקורות עליו ובכולם נכתב שהוא לא מנגן PLAYS FOR SURE שזה מה שהחנות הקודמת של מייקרוסופט מכרה

והאיכות סאונד גם היא לא משהו לפי מה שהבנתי

בכל מקרה העובדה היא ש MS עשו כמה שהם רק יכלו בשביל להגביל את המשתמש ופשוט להפוך את המכשיר לבלתי שמיש בזמן שכל חברה אחרת מנסה לגרום למכשירים שלה להיות יותר טובים

פורסם
  • מחבר

שיכנעתם אותי לא לקנות אותו...

איזה נגן את ממליצים ב-250$??

פורסם

חחח "אם לי יש זיון ולך יש זיון אפשר להעביר מחלות" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:..!

סתם עכשיוו תכלס...

הרבה יותר שווה לך ללכת על אייפוד!!!

יותר איכותי יותר יפה וגם יותר זול אפילו....!!

לדעתי איין על אייפוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים