עבור לתוכן

Leadtek 7600GT agp עושה בעיות -

Featured Replies

פורסם

בעיה רצינית בביצועים , המפרט שלי הוא -

AMD64 3000+ ClawHammer

Epox 8kda3

Geil 512*2

winxp sp2 aug06

ו 7600gt , בדקתי מהירויות השעון שלו אמיתיות והליבה כמו שהיא אמורה להיות אותו דבר לגבי שאר הרכיבים - ז"א מבחינת חומרה (לפחות ממה שנראה לעין) הכל תקין.

הבעיה שלי היא תוצאות נמוכות בכל סוג של בדיקות 3dmark05 , 3dmark03 , 3dmark06 בכל אחד מהן אני מקבל בערך חצי ממה שאני אמור.

כמו כן במשחקים מסויימים כמו Company Of Heroes אני מגדיר על מדיום + - , וב test שרץ הכל נראה בסדר פחות או יותר אבל שהמשחק מתחיך תקיעות לפנים - 20 fps בלחץ בלי פילטרים דלוקים בלי כלום רזולוציה לא כזאת גבוהה 10*7 וגם ב 12*10 .

hitman blood money בכלל מגרד את הרצפה עם 15 fps גם בהגדרות לא כאלה גבוהות...לעומת זאת q4 ו d3 ו FEAR עובדים יחסית טוב , ז"א הכל על hight עם פילטרים x4 ... באמת playble ,

לגבי דרייברים מה רק לא ניסיתי! את 93.71 את ה 91 את הדרייברים עם ה tweak של NGO , הכככללל...ועזבו אותכם שהווידאו לא עובד במחשב , זה אני מבין עוד בעיה ידועה בדרייברים של 90 , (אא כן ואי אפשר להתקין 80 בגלל שזה רושם שהדרייברים לא תואמים את החומרה) אבל הציון והביצועים :

קיצר אם מישהו יכול לעזור או יודע משהו שיקרב אותי לפחות לפתרון אני אודה לו מאוד.

fear1uz5.th.jpg

fear2br7.th.jpg

3dmarkko0.gif

פורסם

וואוו אני עם מפרט דומה מאוד (אפילו קצת פחות טוב, מבחינת זכרון) מקבל 5700+ ב3dmark.

תבדוק טמפ' בכרטיס מסך.

וגם במעבד שלך... תראה אם הכל תקין מהבחינה הזו.

אגב, איזה ספק יש לך?

פורסם

חיברת לכרטיס את חיבור המתח החיצוני? (חיבור מהספק).

פורסם

חיברת לכרטיס את חיבור המתח החיצוני? (חיבור מהספק).

אם לא מחברים את המתח לכרטיס מסך המחשב לא מאתחל בכלל, שלא נדבר על להפעיל יישומי 3D כמו 3dmark

לפחות ככה זה עם הXFX 7600GT שלי.

פורסם
  • מחבר

חיברתי את המולקס* והטמפ' בסדר גמור גם של המעבד וגם של הכרטיס -

GPU - במאמץ 65 ~

CPU - במאמץ 56 ~

PSU - HEC 300 v12-15a

**עריכה: הלכתי לפרמט...אולי מכאן תבוא הישועה.

*ושרק קניתי אותו אז בטעות שחכתי לחבר את המולקס ותופתעו אבל הווינדוס רץ בסדר ורק בישומים כבדים הוא איתחל , אבל באסטרטגיה וכאלה עבד חחח.

פורסם

וואוו אז יכול להיות שזו הבעיה.

א. אצלי הליבה הגרפית לא עוברת את ה50 מעלות במאמץ אז אולי זו הבעיה.

ב. יכול להיות שיש בעיה עם אספקת המתח באמת, אם המחשב עולה גם בלי לחבר את המתח :nixweiss:

*אצלי, בכל אופן המחשב לא עלה בכלל בלי לחבר את המתח.

אולי הספק 300 לא מספיק? ה7600GT דורש מינימום 350W.

פורסם

ממתי ל 7600GT יש חיבור ישיר לספק? או שזה רק בדגמים מסוימים?

עריכה: מצטער, רק עכשיו שמתי לב שזה AGP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים