עבור לתוכן

[עזרה] בקשר למאורר של המעבד.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

המחשב שלי חזר מתיקון בנועה קומפ , הפעלתי את הווינדוס (זה ווינדוס חדש חדש) , ועשיתי פורמט לכונן D.

עכשיו יש לי מארז עם חלון , אני מסתכל ופתאום אני רואה שהמאוורר של המעבד כזה זז לשניה ועוצר , ושוב זז לשניה ועוצר (אבל הוא לא ממש זז , יש כזאת תנועה קטנה והוא עוצר).

דיברתי עם חבר , הוא אמר שאולי צריך להגדיר משהו בביוס , אז נכנסתי לביוס והביוס נעול o.0 (כתוב Enter Password).

בקיצור , השאלות הן , יש למשהו מושג מה יכול לגרום לבעיה עם המאוורר? (הוא פועל רגיל שאני סתם בווינדוס וזה , אבל בפורמט פתאום הוא הפסיק...) , דבר שני - סיסמא לביוס? יש איזהשהיא סיסמאת "deafult" אולי?

תודה לעוזרים.

פורסם

בקשר למאוורר:

אם זה AMD 64 או CORE2DUO המאוורר יכול לעצור. זה אומר, שלמעבד אין צורך לקרר את עצמו (טמפ' מתחת ל 30).

בקשר לסיסמה:

DEFAULT - אין. תצתרך לאפס ביוס בהוצאת סוללה או עם ג'מפר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , תודה רבה.

הקטע של ה- 30 מעלות והמאוור נעצר , די מוזר , כי הייתי בפרמוט , במצב כזה יכול להיות מתחת ל- 30c ?

חוץ מזה , ואני מדגיש , המאוורר לא עצר טוטאלית! הוא כזה מנסה לזוז , אבל כאילו משהו מונע ממנו לזוז והוא חוזר למקום , ושוב מנסה ושוב חוזר למקום.

פתחתי את המארז , נגעתי במאוורר (אולי נתקע שם משהו שמונע ממנו תזוזה) , אבל אין שום דבר שמפריע לו...

פורסם

תאפס את הביוס ואז זה גם ישחזר הגדרות ברירת מחדל ואולי יגרום למאורר לזוז

פורסם

כעיקרון טמפרטורות אתה יכול לבדוק בביוס דרך health status, או דרך תוכנה כמו everest.

אני לא מכיר מעבדים שהמאווררים שלהם עוצרים בטמפרטורה נמוכה, אבל זה אפשרי.

מה שעוד יכול לגרום למאוורר לעבוד ולהפסיק זה איזושהי בעיה בחיבור של החשמל למעבד\המאוורר שלו, למרות שזה הרבה פחות סביר, במיוחד במחשב חדש. רוב הסיכויים שמדובר במשהו נורמלי.

לגבי ססמא לביוס, אני מניח שהם עשו את זה כדי לבדוק אם התעסקת עם המחשב בעצמך והפרת את תנאי האחריות שלהם. תתקשר אליהם, תסביר את הבעיה והם כנראה יעזרו לך. אל תאפס את הביוס, תתקשר אליהם שישברו את הראש.

אם אתה רוצה לאפס בכל זאת, יש ג'אמפר על הלוח, ובמידה ואתה לא מוצא, תנתק מהלוח את כל כבלי המתח ותוציא את הבטריה ל-30 דקות.

פורסם

כעיקרון טמפרטורות אתה יכול לבדוק בביוס דרך health status, או דרך תוכנה כמו everest.

אני לא מכיר מעבדים שהמאווררים שלהם עוצרים בטמפרטורה נמוכה, אבל זה אפשרי.

מה שעוד יכול לגרום למאוורר לעבוד ולהפסיק זה איזושהי בעיה בחיבור של החשמל למעבד\המאוורר שלו, למרות שזה הרבה פחות סביר, במיוחד במחשב חדש. רוב הסיכויים שמדובר במשהו נורמלי.

לגבי ססמא לביוס, אני מניח שהם עשו את זה כדי לבדוק אם התעסקת עם המחשב בעצמך והפרת את תנאי האחריות שלהם. תתקשר אליהם, תסביר את הבעיה והם כנראה יעזרו לך. אל תאפס את הביוס, תתקשר אליהם שישברו את הראש.

אם אתה רוצה לאפס בכל זאת, יש ג'אמפר על הלוח, ובמידה ואתה לא מוצא, תנתק מהלוח את כל כבלי המתח ותוציא את הבטריה ל-30 דקות.

המאוורר עוצר-היום זה בסדר :-) יש את זה.

2. אין צורך בהוצאת סוללה ל30 דקות. מנתקים את החשמל מהלןח ו 5 דקות מספיק-וגם כאן הגזמתי !.

הקטע של ה- 30 מעלות והמאוור נעצר , די מוזר , כי הייתי בפרמוט , במצב כזה יכול להיות מתחת ל- 30c ?

חוץ מזה , ואני מדגיש , המאוורר לא עצר טוטאלית! הוא כזה מנסה לזוז , אבל כאילו משהו מונע ממנו לזוז והוא חוזר למקום , ושוב מנסה ושוב חוזר למקום.

פתחתי את המארז , נגעתי במאוורר (אולי נתקע שם משהו שמונע ממנו תזוזה) , אבל אין שום דבר שמפריע לו...

הפירמוט-זאת עבודה של דיסק כשיח ולא של מעבד. :)

פורסם

בעיקר בלוחות החדשים ישנה פונקציה שאפשר לתת הוראה למאורר לא להסתובב כאשר הטמפ' מתחת ל X מעלות

בקשר לאיפוס הביוס, זה יגרום להגדרות להתאפס ולחזור למצב 0 כלומר יש צורך להגדיר תאריך ושעה מחדש ופונקציות אחרות שהוגדרו(אם הוגדרו)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה.

אם עוד משהו יודע משהו או קרה לו שהמאוורר נעצר (בעיקר ב- AMD Athlon DC) , כתבו פה.

THX.

פורסם

אוקיי תודה רבה.

אם עוד משהו יודע משהו או קרה לו שהמאוורר נעצר (בעיקר ב- AMD Athlon DC) , כתבו פה.

THX.

תסתכל על המפרט שלי :-) AMD ATHLON DC !!!

והמאוורר עומד עכשיו כשאני כותב :):xyxthumbs::yelclap:

אין דאגה אחי !!

פורסם
  • מחבר

אוקיי :P

תודה על העזרה.

פורסם

גם לי זה היה קורה (בהתחלה חשבתי שהמאורר בכלל לא מקרר)

אצלי הייתי מדליק את המחשב ועוד לפני שהייתי נכנס למערכת הפעלה הוא היה עוצר.

בסוף הבנתי אחרי כניסה לביוס שהוא לא פועל אלה אם הוא עובר את ה30 - 31 מעלות.

אחרי עידכון לביוס חדש יותר (הייתי חייב בגלל המעבד) אז האפשרות נמחקה והוא עבר לעבוד קבוע.

(אם אתה שואל אותי אז עדיף)

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה , לא דואג יותר.

פורסם

מצויין :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים