עבור לתוכן

קונה מחשב נייד! עד 6K

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המומחים,

סוף סוף הגיע העת לרכוש מחשב נייד! שבוע הבא הוא התאריך.

התקציב שלי הוא 4000-6000 שקל בבדיקה בחנויות באזור שלי, שמתי עין על שני דגמים:

HP dv6160 ea

מחירו 5199

LENOVO N100 TYOBLIZ

מחירו 5299

שני המפרטים מאוד דומים. רק שבמחשב של LENOVO יש 100 ג'יגה ולא 80. וכרטיס המסך שלו חלש יותר 7300 ולא 7400. הבנתי שLENOVO היא חברה בת של IBM. ככה שהמותג שלה חזק יותר?

בכל מקרה על מה משניהם אתם ממליצים? יש לכם דגמים אחרים להציע לי?

אני צריך את המחשב לשימוש יומיומי, קצת סרטים, תוכנות שיתוף, ומשחקים. אני יודע שמבחינה גראפית הניידים נותרים מאחור, אבל לדעתכם אני אצליח להריץ איזה OBLIVION או FAR CRY?

תודה מראש,

רוני

פורסם

תקציב בכותרת, וקישורים למחשבים בגוף ההודעה.

פורסם

שניהם נותנים תמורה טובה לכסף.

באופן עקרוני לדעתי ה-Lenovo קצת יותר טוב, אולם ל-HP כרטיס מסך טוב יותר ויציאת SPDIF.

Farcry ירוץ, אבל Oblivion יזחל בטירוף.

פורסם

למה לדעתך הLENOVO יותר טוב Nemesis?

לגבי הרצת משחקים, למרות שה7400 יודע להריץ את הרוב בצורה יפה, עם משחקים מאד כבדים הוא כבר לא מצליח להתמודד... ניסיתי אתמול לשחק בDARK MESSIAH, ועל ההגדרות הנמוכות ביותר ועל רזולוציה של 800X600, אחרי טעינה ארוכה ביותר, המשחק עדיין קרטע לרוב, ורק זמן רב אחרי התחלת המשחק הנייד כאילו "מתרגל" לכל הטקסטורות הכבדות ואפשר להתחיל לקצת לשחק, למרות שאם קורה משהו במשחק אז הוא עלול עוד פעם להתחיל לקרטע, בקיצור אי אפשר לשחק. OBLIVION משחק יותר כבד מDARK MESSIAH בהגדרות הגבוהות ביותר, אבל אפשר לקנפג את OBLIVION בצורה מאד מתקדמת בשביל להתאים אותו לכל מחשב, אז יש סיכוי שזה יעבוד. אני מכיר אנשים שמשחקים עם כרטיס 6600 לPC באובליביון ומריצים אותו בסדר על ההגדרות הנמוכות ביותר, וההבדל בין 6600 ל7400 כמעט ולא קיים לפחות ב3DMARK.

פורסם

אני קניתי את ה 6160 , לך על ה HP יש בו 7400 ויתן לך יותר ביצועים.

פורסם

הלנובו מרגיש יותר טוב ביד וגם קצת קליל יותר.

ה-GeForce Go 6600 חזק מה-7400 בכ-20 עד 25%.

פורסם

אני לא מבין מה הקשר go6600?

בLENOVO יש 7300

בHP יש 7400

אם הוא מתכוון לשחק במשחקים שילך על ה HP

או שיש לו צורך בדיסק ק יותר גדול אז הLENOVO

פורסם
  • מחבר

לאיזה כרטיס לPC ה7400 מתקרב לביצועים שלו? geforce fx 5600? או משהו בסגנון?

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנת. בלינק שנתת יש השוואה בין כרטיסים גראפיים למחשבים ניידים בלבד.

השאלה שלי היא

איזה כרטיס מסך למחשב נייח, מתקרב לביצועים של ה 7400?

פורסם

הבנתי אותך בדיוק. אתה יכול לקחת את תוצאת ה-3DMARK של ה-7400 מהקישור שהצגתי, ולראות באתר של Futuremark איזה כרטיסים מגיעים פחות או יותר לתוצאה כזו.

אני מניח שהוא שווה ערך ל-7300GS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים