עבור לתוכן

איך ה-lindows?

Featured Replies

פורסם

שזה גם למעשה לא נכון, כי לשניהם יש קרנל, קרנל של לינוקס. ההבדל היחיד זה הGUI. שהוא למעשה זהה, רק שונה בTheme.

פורסם

מה לגבי תמיכה במשחקים/ תוכנות של windows (בעזרת אמולטורים או מה שלא יהיה...)? יש לי היום אפשרות להחליף לחלוטין את ה-windows שלי בלינוקס (מאיזושהי גרסה)?

פורסם

לינוקס זה לינוקס! אתה רוצה לשחק תיהיה בווינדוס!

פורסם

לא, אתה טועה. משחקים זה חלק בלתי נפקד מחייהם של רבים. אבל רק למשחקים בודדים יש תמיכה בלינוקס (למשל: הדמו של UT2003, מעניין אם המלא יצא בגרסא ללינוקס), אז נתקלת בבעיה. לינוקס לא תוכל להיות מערכת דסקטופ בבית, שצריך בו קצת משחקים. זה בעיה. והפתרון תמון ביצרניות התכנה. (המשחקים).

פורסם

יצא המלא גם ללינוקס, אני כמעט בטוח שראיתי.

יש גם קוייק 3 ללינוקס.

בסך הכל, יש משחקים ללינוקס,אבל אם אתה ממש גיימר כבד אני מציע לחלק לשתי מחיצות.

פורסם

UT2003 - בדיסק השלישי יש קובץ הפעלה להתקנה בשביל משתמשי הלינוקס למניהם..

QUAKE3 - יש גם בלינוקס

וככל הידוע לי גם דום3 יהיה גם ללינוקס..

אבל כמו שאמרו, אם אתה מחפש את המשחקים שלך וכל זה תשאר עם הווינדוס וזהו..

פורסם

למעשה קוויק 3 יצא קודם ללינוקס...

ונראה, אולי אני אפנה את ה-HDD הקטן שלי ואתקין עליו איזה מנדרייק או משהו... אני בטח אחזור לפורום הזה להתייעץ קודם.

פורסם

UT2003, וקוויק שלוש, הם שני משחקים. ועד שבלינוקס לא יהיה יותר מזה, יש בעיה.

פורסם

speaking of quake 3 and linux, on my comp quake 3 run on linux 34% faster comper to on windows 2000.

פורסם

צודק

אבל במקום להחזיק 2 מחיצות

עדיף להחזיק VMWARE

מאוד יעיל

גם WINEX יכול להריץ כמה משחקים (לא יותר מדי)

הדבר הכי חשוב מבחינת משחקים שאין ללינוקס זה הDX

וכל עוד מיקרושיט מפתחת את DX כנראה לא יהיה

כפי שאמרתי קודם

VMWARE זה המצב האידיאלי כאשר יש מחשב חזק כמובן

במחשב חלש יותר עדיף כבר שני מחיצות

נ.ב

את הVMWARE תריץ על הלינוקס

פורסם

speaking of quake 3 and linux, on my comp quake 3 run on linux 34% faster comper to on windows 2000.

34 אחוז? לא 33? לא 36? איך הגעת לנתון הזה? (לא ציניות, ברצינות. אתה דיי נכנסת בIbrow כשהוא אמר שהP4 חזק ב22 אחוז)

VMWARE? אתה יודע מה זה? זה מריץ מכונה וירטואלית, בתוך המחשב, בוט בתוך בוט, לא רק שאתה צריך את שתי המערכות מותקנות, זה איטיייייי.

WINEX זה הבדיחה הכי גדולה בעולם הלינוקס. שוב. הפתרון תמון ביצרניות התכנה, לא ביצרניות צד שלי(ל)שי.

אמת, DX זה החסרון במשחקים, שנדבקים לMS. אבל DX זה דבר מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים