עבור לתוכן

איך ה-lindows?

Featured Replies

פורסם

אני חדש בענייני linux, והחלטתי להתחיל במשהו פשוט - Lindows (זה באמת פשוט כמו שאומרים??).

השאלה שלי היא עד כמה היא יציבה בהשוואה למיקרוסופט ובהשוואה למערכות לינוקס האחרות. כל ביקורת/המלצה תתקבל בברכה.

פורסם

האמת שגם אני מצטרף לשאלתך ,אם יש משהו שיכול לשפוך אור על הנושא ,אני ישמח

פורסם

כל הפורום הסכים עד זה כבר כמה פעמים - זבל.

חיפוש יעלה כמה וכמה נושאים שדנים בהפצה הזאת וכולם קובעים חד משמעית שהיא לא מומלצת כלל וככל.

אם אתם רוצים להתחיל עם לינוקס, Red Hat 8 תיהיה בחירה מעולה בשבילכם.

פורסם
:bash:
פורסם

אני הייתי בטא טסטר של המערכת הפעלה הזאת... בו נגיד שהיא בכלל אבל בכלל לא כמו Redhat או Mandrake , למרות זאת התמיכה של תוכנות Win32 יותר טובה מ-Wine ו-WineX אבל בכל זאת זה לא Windows , וגם אני לא יודע מה עם הגרסא הזאת אבל בבטא לא היה תוכנות שימושיות במחיוחד ולא כמו אלא שמצורפות ב-Kde או ב-Gnome בקיצור ה-Lindows לא מתקרב אפילו במקצת ל-Redhat או ל-Mandrake! (טוב לפחות בגרסאת הבטא!)

פורסם

במילה אחת- לא!

אני התנתי את זה פעם על אחד המחשבים שלי וממש התאכזבתי...

פורסם

אין לי ממש ניסיון עם לינדוס, אבל זה נשמע גימיק.

כאילו, איזה תוכנה לא כבדה יש בווינדוס שאין בלינוקס? לכל תוכנה בווינדוס יש תחליף שאפילו יותר טוב מ"המקור".

אם אתה רוצה להפעיל משחק כבד, הוא לא יעבוד, הוא לא יעבוד כמו שצריך.

משחק קטן? עוד פעם יש בלינוקס כמעט הכל. ועם אין הכל, אתה תמיד יכול לבנות לעצמך את התוכנות.

פורסם

למעשה, חוץ מהתגובה של מישה, אני חולק על רובכם. אין תמיכה עדיפה, זה בדיוק, בדיוק, WINE.

לבנות בעצמך תוכנות זה לא פרקטי, לרוב תוכל למצוא.

אני מכיר את זה. תשמעו. זה לא משהו שמריץ אפליקציות ווינדוס. תכניסו את זה טוב טוב לראש, בלי מיקרוסופט אין תמיכה לאפליקציות WIN32 (וWIN64, הממשמש ובא).

לא מסכים אתך. אין סיבה לעבור להפצה יותר טובה סתם. לי עד עכשיו היה רדהאט 7.2. מה תגיד?

פורסם

מישהו יודע מה חדש בLindows 3? אם יש בו עוד משהו מעבר לגימיק, בגרסה החדשה?

פשוט ראיתי משהו לגבי זה איפשהו ברשת, אבל בלי פירוט רב.

פורסם

אני בטוח שזה אותו זבל, מסיבה אחת. מייקרוסופט לא התערבו כאן.

פורסם

היא חופשית להורדה?

יאיר

פורסם

לא.. לא רק שהמערכת הזאתי בכלל לא דומה ללינוקס או לווינדוס אלא שהיא גם עולה כסף... >:(

פורסם

לא.. לא רק שהמערכת הזאתי בכלל לא דומה ללינוקס או לווינדוס אלא שהיא גם עולה כסף... >:(

אממ.... אהה... אני לא חושב שזה אפשרי...

פורסם

ללינוקס אין מראה. למעשה יש, הקונסול. כל הסביבות שיש לX הן לא לינוקס!

פורסם

לא התכוונתי במראה אלא בתכונות שלו לעומת Redhat ו-Mandrake!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים