פורסם 2006 בנובמבר 2818 שנים שלוםרציתי להתקין משחק ובמהלכו הוא עשה לי שגיאה שאומר אין לי driectx למרות שיש ליהוא רשם ההתקנה לא תוכל להמישך אם אין לך driectx אז התקנתי מכול מיני מקומות וגם בזאת של המשחק את ההתקנה של הדריקטאיקסשצרבתי לחבר את המשחק אצלו זה עבד ככה שאין בעיה בדיסק או משהונ.ב המשחק הוא ניד פור ספיד קרבון החדשמה אני עושה כדי להמשיך את ההתקנה? מה עלי לעשותתודה מראש!
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים תעשה START>RUNתרשום: DXDIAGתבדוק דבר ראשון אם הגירסא שרשומה שם היא הגרסא הדרושה.לאחר מכן תעבור על כל הטאבים, ותבדוק שלמטה לא רשומות לך בעיות.
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים היה על זה הסבר בתראד הרשמי תעשה חיפוש ,אבל אם אני לא טועה יש כאלה שהעבירו את כל הקבצים של הדיסק לתייקיה במחשב חוץ מהתייקיה של הDIRECTX והתקינו וזה עבד
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר אין בעיות בדריקט איקס. וזה הגירסא שצריכים ועדיין נמשכת הבעיה.ובקשר להעתקת דיסק למחשב. האם אתה יכול בבקשה לפרט יותר?.תודה רבה.
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים איזה עוד פירוט אתה צריך?אתה נכנס לדיסק של המשחק ומעתיק את כל הקבצים שיש שם,חוץ מהתיקייה של Directx, לתוך תיקייה במחשב שלךואחר כך אתה מתקין את המשחק מתוך אותה תיקייה...זה הכל!
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים כן פשוט.ואם לא הבנת:תכנס לדיסק של המשחק דרך המחשב שלי ולאחר מכן תעתיק את כל הקבצים(לא יודע אם כולל DirectX אבל תעתיק בכל זאת),אחר כך תדביק במיקום שיש בו מספיק מקום ולאחר מכן תראה.אם זה לא עובד בגלל הדירקט איקס לאחר שהעתקת תמחק את התיקייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.