פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים אתה לא יכול לערוך דרך התוכנה תחפש בגוגל "3gp editing software"....או שפשוט תהפוך אותו לקובץ שניתן לערוך אותו בתוכנה "רגילה"..
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים האופציה של להפוך מפורמט "X" לפורמט "Y", לערוך,ולאחר מכן להחזיר לפורמט "X" היא אופציה נפלאה.אני השתמשתי בזה הרבה מאד פעמים,והאיכות בד"כ לא יורדת לאחר העריכה.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים עם איזה תוכנה אני יכול להפוך ?איזה פורמט אתה רוצה להפוך?וידאו, אודיו?תציין גם סוג כמו 3GP
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים נראה לי שמדובר ב3GPתנסה להפוך עם http://www.download3k.com/DownloadLink1-Xilisoft-3GP-Video-Converter.htmlלאיזה פורמט ידוע(xvid, mpeg וכו'...) ותחזיר.אם היא לא תזהה את הקובץ, תגיד, וננסה משהו אחר.בהצלחה.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר איך משתמשים בתוכנה הזאתצירפתי את הקוסץ שלי לותוך התכונה וזה מה שאני רואה http://img299.imageshack.us/img299/7481/1424xj2.pngאיך הופכים?
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים *אתה מסמן את הקובץ שאתה רוצה לקודד(חשוב מאד).*אתה מסמן למטה לאיזה פורמט אתה רוצה להמיר.*לוחץ על Browse כדי לבחור איפה הקובץ ישמר.*בסוף אתה לוחץ על Encode(למעלה).בסוף אתה עושה את עושה את אותו התהליך,רק באופן הפוף[התכוונתי אחרי שערכת אותו כמובן (-:].בהצלחה.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר וואלה תודה אחיאבל הוא מבקש ממני איזה קודואז שאני אומר לו להרשם אחר כך הוא אומר לי שזה לא תומך כי הקליף שלי מעל 2 דק'נחפש סיריאל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.