פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים נחמד מאוד סה"כ אבל תחליף את הלוח מאחר והוא פשוט גרוע (או ללא יכולת) ב-OC.והמארז ה"מהודר" הוא בעצם מארז ג'נרי עם ספק ג'נרי.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר נחמד מאוד סה"כ אבל תחליף את הלוח מאחר והוא פשוט גרוע (או ללא יכולת) ב-OC.והמארז ה"מהודר" הוא בעצם מארז ג'נרי עם ספק ג'נרי.אממ... ^http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221527.msg1941787#msg1941787שמעתי עליו בעיקר דברים טובים בגלל זה הזמנתי אותו.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים דבר ראשון רק בנאדם אחד ענה לך,לא שאני מזלזל אבל בכל זאת.ואיך זה שונה ממה שאני אמרתי? אמרתי שזה לוח שלא נותן לך אפשרות ל-OC.חוץ מזה הלוחות של אינטל הכי יציבים אם אפשר לקרוא לזה כך.יש תכנון ל-OC? וכמה עולה הלוח?לגבי המראז ההערה שלי נותרת.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר דבר ראשון רק בנאדם אחד ענה לך,לא שאני מזלזל אבל בכל זאת.ואיך זה שונה ממה שאני אמרתי? אמרתי שזה לוח שלא נותן לך אפשרות ל-OC.חוץ מזה הלוחות של אינטל הכי יציבים אם אפשר לקרוא לזה כך.יש תכנון ל-OC? וכמה עולה הלוח?לגבי המראז ההערה שלי נותרת.*בקשר לזה שאמרתי ששמעתי עליו בעיקר דברים טובים, זה בלי קשר לתגובה של הבנאדם. חחח אני לא אסתמך על מה שבנאדם בודד אומר לי.*לא מתוכנן OC.*וזה לוח של אינטל. אז אם אתה אומר שהם הכי יציבים........אממ.. בקשר למארז .. תוכל להסביר לי קצת יותר כי בהם אני לא כל כך מבין..ראיתי אותו.. נראה מרווח מבפנים, ובלי 'סכינים' בפנים חח, ונראה שהסידור בו יהיה נוח.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אולי הוא יפה אבל אני מתערב שהאיורור לא משהו וגם אם הם שמו איזה מאורר או שניים יכול מאוד להיות שהם חסומים או ממוקמים במקומות גרועים מבחינת סירקולציה.לגבי הספק,קרא את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.