פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים שלום אנשיםיש לי שאלה התקנתי את שני המאווררים של AC 8025 שהמליצו לי עליהם פה הם באמת טובים ויחסית שקטיםוהם הורידו לי את הטמפ באיזה 5 מעלותעכשיו השאלה שלי שאני בודק טמפ מעבד בביוס זה מראה לי 65 ושאני בודק ב EVEREST זה מראה בערך 55איך ההבדל הזה???
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אני לא יודע איזה לוח אם יש לך...אבל אצלי יש את אותה תופעה - שמתי לב שבביוס מהירות המאוורר לא על המקסימום ולכן המעבד מתחמם יותר.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים חברה זה לא הביוס שמרמה זה התוכנה!...יש מלא תוכנות שמרמות שם במעלות והכל בגלל זה הכי בטוח זה לבדוק בביוס...ויכול להיות שיש לך את אפשרות ה"smart fan"?!
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר כן אצלי עכשיו בלוח המאורר מוגדר אומטי זה אומרת שהביוס מחליט על המהירות שו בהתאם לחום המעבדאבל אין לי אפשרות של לשים את המאורר על גבוהה תמיד
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים ההבדלים האמת ממש משמעותיים!! אבל יש להם רק הסבר אחד..כמה שאוורסט היא תוכנה מעולה ובאמת אומרת הכל על המחשב קורה הרבה פעמים שבטמפ, היא דווקא מזייפת...מה שכתוב לך בביוס זאתי הטמפ' האמיתית שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.