פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר תתחיל בלסרוק את המחשב עם אנטי וירוס ואנטי ספייוואר ותכתוב את התוצאות.סרקתי עם ADAWARE SE וכלוםועם NOD32 2.7 וכלום.יש למישהו רעיון אחר...
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים לפי מה שאני יודע יש וירוס שמחכה את ה SVCHOST המקורי של וינדוס ובמקום להוריד עדכונים וכדומה הוא מוריד וירוסים
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר תבצע סריקה עם כמה AV דרך האינטרנט.באמתSVCHOST.EXE מופיע כמה פעמים. אני אנסה לעשות סריקות ונראה מה יהיו התוצאות
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר תוצאות:סריקה עם SYMANTEC אניטי וירוס גילה ADAWARE.סריקה עם SPYSWEEPER גילה את הקבצים הנגועים והסיר בהצלחה.חשוב מאוד:!!!זו הפעם השניה ברציםות השנה שSPYSWEEPER גילה ADAWARE ש ADAWARE SE לא גילה.NOD32 גילה כבר לאחר שהמחשב היה נגוע.מסקנה שלי: UNINSTALL ADAWARE SE INSTALL SPYSWEEPER.תודה לאנשים שעזרו.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים קרא לי הרבה שהSPYSWEEPER מחק לי קבצי מערכת חשובים בלי לשאול אותיבזמן שבADAWARE הוא לא עושה את זה
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר קרא לי הרבה שהSPYSWEEPER מחק לי קבצי מערכת חשובים בלי לשאול אותיבזמן שבADAWARE הוא לא עושה את זהלפחות הוא מגלה ומתריע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.