עבור לתוכן

[מפרט ב-15,000 ש"ח] איזה ספק צריך למפרט הבא?

Featured Replies

פורסם

אבל הם מקבלים בשני המקרים אותה תמורה.. זה טימטום להשקיע יותר ולא לקבל שום דבר יותר טוב..

למה אתה מתכוון ל P5B מול הP5W לא?

הפרש בינהם הוא מאה אולי מאתיים שקל. דיי זניח בתקציבים האלו.

היתרונות שלו דיי ברורים עליו קפוץ לסיקור שנעשה עליו. וגם אל תשכח שהוא תומך ב CF (ל R600 זה יכול להיות נחמד).

פורסם

כמה וכמה דברים לי עלייך, ותענה ברצינות

1) לאילו מטרות המחשב משמש? אני שואל את זה כי אם אתה מתכון יותר לדברים שדורשים מעבד רציני ופחות כרטיסי מסך, אז עדיף לך לחסוך בכרטיסי מסך וללכת על מעבד מרובע ליבות או משהו עוצמתי כמו הEx6800 או איך שלא קוראים לו, שגם מאפשר OC מטורף

2) במחיר הזה תלך על ה680I של ASUS, פשוט עולם אחר, לוח מדהים שראיתי אנשים שעשו לו OC עוד יותר מדהים (חפש ברשת, לא זוכר איפה) והביאו מעבד לכ4 ג'יגה הרץ יציב :o ואף יותר

3) אל תקח SLI ובטח לא 8800GTX, פשוט ביזבוז כסף אדיר!!! לך על הGTS או שתחכה לR600 ובנתיים קנה לך איזה משהו סטייל ATI 1950PRO או משהו דומה שיעלה לך רק כ1000 וקצת, ובהחלט יספיק לך לפחות לשנה, שנתיים בביצועים במשחקים

4)מה עם כרטיס קול? נראה לי בזבוז רציני מחשב כזה בלי משהו איכותי ובלי רמקולים 5.1 טובים

5) מסך, אני מקווה שיש לך או ששוקל לקנות מסך בגודל 20 אינץ לפחות לנצל מחשב כזה

6) למה לך RAID0 עם שני HD כאלו? קח לעומת זאת שניים של 320 או 250, בהחלט מספיק בנפח ויתן לך ביצועים זהים ומעולים

7) ספק כוח- תיקח לפחות משהו עם עוצמה רצינית, מצאתי את זה שנותן 750 וכנראה יספק אותך לאורך שנים רבות

http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productid=983

פורסם

GOD, כמה שטויות בת'רד אחד :/

PerGola

תתפלא, יש לוחות אם שיתנו ביצועים עדיפםיםן בצורה מורגשת על לוחות אחרים. וחוץ מזה, הוא רוצה להוציא 15K. אז תחסוךף לו 7K, הוא יוציא אותם על שיפורים שהוא יעשה, שאם הוא היה קנה מחשב אח מלכתחילה אולי הוא לא היה עושה. בטווח הקרוב, זה נראה יפה - "הי, חסכתי 5000 שקל!". בראייה לטווח הרחוק, זה אולי לא יהיה כל כך חכם.

פותח הדיון, בבקשה, אתה פתוח למפרטים חדשים? במידה וכן- אתה זקוק לציוד היקפי/ממסך?

אם אתה לא זקוק למסך, איזה מסך יש לך כרגע?

פורסם
PerGola

תתפלא, יש לוחות אם שיתנו ביצועים עדיפםיםן בצורה מורגשת על לוחות אחרים. וחוץ מזה, הוא רוצה להוציא 15K. אז תחסוךף לו 7K, הוא יוציא אותם על שיפורים שהוא יעשה, שאם הוא היה קנה מחשב אח מלכתחילה אולי הוא לא היה עושה. בטווח הקרוב, זה נראה יפה - "הי, חסכתי 5000 שקל!". בראייה לטווח הרחוק, זה אולי לא יהיה כל כך חכם.

אני לא בעד לחסוך תמיד אחי.. אני בעד לחסוך כשמקבלים בדרל יותר זולה אותה תמורה..

הבנאדם בחיים לא יעבור את הבאס 500 ככה שזה יספיק לו בהחלט 965P-S3 וזה הרבה יותר זול..

ואני מבין בOC ואני יודע שיש לוחות שעדיפים על לוחות אחרות בOC אבל בכל זאת ה965P-S3 הוא לא יעבור את הבאס שלו אז למה להשקיע במשהו יותר יקר אם זה מספיק?

ולגבי EAD הלוח של evga עולה 1800 ואני משער שהמעבד היה לפחות E6600

ה965P-S3 עולה 800 ועם E6400 מגיע למהירות מעבד 4000 ועם הE6600 ברור.. ככה שאל תתלהב יותר מדי מהOC שלו..

תרשום לי פה לאיזה באס הוא מגיע זה מה שבעצם חשוב.. ה965P-S3 מגיע לבאס 500

P5B DLX יכול להגיע גם ל600

פורסם

ה- P5B DLX מגיע ל- 600 באס? אם אתה אומר...

וגם 965P סתם ככה יהיה מזל אם הוא יעבור את אזור ה- 450-460 באס בלי מודיפיקציה.

פורסם
ה- P5B DLX מגיע ל- 600 באס? אם אתה אומר...

כן משיהו הגיע איתו לבאס 600 עם קירור גז.. כמובן שלא מהפורום הזה..

וגם 965P סתם ככה יהיה מזל אם הוא יעבור את אזור ה- 450-460 באס בלי מודיפיקציה.

ומי אמר לך את זה בדיוק? ממה שהבנתי הוא מגיע לבאס 500 עם העידכון ביוס האחרון.. ועם עידכונים שיצאו בעתיד בטח יעבור את זה..

פורסם

ראיתי כמה אנשים ב- XS שקנו את ה- 965P והיו להם בעיות אחרי אזור ה- 460 באס.

בקשר ל- P5B DLX, אפשר לראות איפה הגיעו איתו ל- 600 באס? זה נשמע לי קצת מופרח...

ואתה בטח מתכוון לקירור חנקן כי קירור גז זה לא משו מיוחד.

פורסם

יכול להיות חנקן.. אני רק זוכר שראיתי בפורום אוברקלוקינג את זה.. שמישהו בXS אם אני לא טועה עשה את זה..

והם עידכו לעידכון ביוס הכי עדכני? ושום דבר אחר לא עצר אותם?

והכי עדכני לימינו לו לזמנים שלהם..

פורסם

אני מדבר על דברים שקראתי בזמן האחרון וכן היה להם את הביוס הכי עדכני.

חלקם הצליחו לדחוף את המחסום של הבאס קצת אחרי סוג של מודינג ללוח אם.

פורסם

כן משיהו הגיע איתו לבאס 600 עם קירור גז.. כמובן שלא מהפורום הזה..

חוכמה גדולה, 600 באס על גז.

אני מתערב איתך שגם הג'יגהבייט הגיע ל500 על קירור לא קונבנציונלי (לא קירור אוויר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים