עבור לתוכן

האם זה גליל ? :)

Featured Replies

פורסם

540331_20050519_screen001.jpg

וסתם פתחתי את הנושא כדי לדון במשחק הכל כך דחוי הזה , שאם תסתכלו על תמונות ישנות שלו תראו גרפיקה יפה אבל לא מתקדמת , אבל בתמונות האחרונות זה נראה כיאילו הוא עבר שיפור מאסיבי בגראפיקה והונסו לו מלא אפקטים של DX10

http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/screenindex.html

תמונות חדשות..

תמונות ישנות

http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/screenindex.html?page=14

פורסם

לא, זו אחת מני אלף וריאציות של ה-AK-47.

פורסם

זה ממש לא גליל.

פורסם

שימות המשחק הזה והמפתחים שלו. כמו DNF

פורסם
  • מחבר

DNF, I WANT TO BELIVE!

פורסם

לא, זו אחת מני אלף וריאציות של ה-AK-47.

O_o

ל47 אין כל כך הרבה דגמים... קלצ'ניקוב (החברה) הוציאו המון דגמים שמבוססים על הקלצ'ניקוב, בשמות אחרים, בקליברים שונים, במיבנים שונים (שמאפשרים תוספות שונות) וכו...

אם אני לא טועה זה AK-74... אלא אם אתה מתכוון לוונטאראז (VSS Vintorez...) אצל ה"בחור" שמאחור...

פורסם

קלשניקוב (ולא קלצ'ניקוב, כפי שרבים אומרים) זה בן אדם ולא נשק. רוב הרוס"רים מסדרת AK מבוססים על דגם 47, עם שינויים קלים, אבל ככלל המנגנון הבסיסי והתצורה הם זהים.

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי הרבה להתקל בגליל בצבא , אבל הנצרה הקת, והמתפסים מעץ , והמבנה הזכיר לי באמת גליל. זה די דומה. מה גם שהמשחק אמור להיות ב 85 ..

פורסם

קלשניקוב (ולא קלצ'ניקוב, כפי שרבים אומרים) זה בן אדם ולא נשק. רוב הרוס"רים מסדרת AK מבוססים על דגם 47, עם שינויים קלים, אבל ככלל המנגנון הבסיסי והתצורה הם זהים.

האמת זה אות שנהגת בצורה שיותר קרובה ל"ch" או "she"...

והשאר זה בדיוק מה שאמרתי :nixweiss: (חוץ מהתצורה... יש הרבה דגמים עם שינויי צורה שנועדו כדי להתקין עליהם כל מיני דברים... ולא, אני לא מתכוון לבזבז זמן על חיפושים... תצתרך להאמין לי בקטע הזה...)

לא יצא לי הרבה להתקל בגליל בצבא , אבל הנצרה הקת, והמתפסים מעץ , והמבנה הזכיר לי באמת גליל. זה די דומה. מה גם שהמשחק אמור להיות ב 85 ..

הגליל מבוסס על הקלצ'ניקוב... אבל מה שרואים בתמונה זה קלצ'ניקוב

פורסם

אם כבר דברנו על המשחק הזה,אכן הוא עבר אופטימיזציה עם אפקטים לDX10.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים