עבור לתוכן

מאיפה אני יכול לקנות זהב למשחק world of warcraft?

Featured Replies

פורסם

יש לי דמות mage, רמה 35, עם ציוד מ-deadmines :-\

בקושי 5 זהב בכיס.

שמעתי שאפשר לקנות זהב במחיר זול, וחשבתי שזה יקל על העניינים. אז אם מישהו מכיר אתר למכירת זהב ל-WOW, בבקשה תביאו לי לינק :)

פורסם

במקומך לא הייתי מתעסק בשטויות האלה.

אם עולים עליך סוגרים לך את החשבון לתמיד.

כל כך קשה לעשות קצת זהב? הייתי ממליץ לך אז להחליף מקצועות ל- Herbalist ו- Alchemist - אפשר לעשות איתם הרבה כסף.

פורסם
  • מחבר

איך יכולים לעלות עליי :s05:

בקשר למקצועות, לקחתי skinning & mining, אבל בכל זאת ההכנסות לא היו גבוהות במיוחד. לאורך 36-40 הרווחתי רק 120G, ל-mount וטיפה בשביל השאר (אני מדבר על דמות הצייד שיש לי, רמה 40).

אני אנסה את שילוב המקצועות שהצעת, אבל איך Alchemist יכניס לי כסף?

פורסם

120g לרמה 36-40 זה מצוין מה אתה בוכה?

ובאמת כול הקניה של הGOLD היא לא חוקית ואם אתה נתפס הלך לך החשבון.

ומה שהכי מכניס זה Skining ו Mining, למכור את ה Resources ב-AH.

אה ואי אפשר להחליף מקצועות, אחרי שלמדת זה מה יש.

פורסם
  • מחבר

אפשר להחליף מקצועות, עשיתי את זה לא פעם אחת. פשוט נכנסים לפרטים של השחקן, לוחצים למטה על skill, וליד כל מקצוע יש מן כפתור קטן שאתה יכול ללחוץ עליו ולוותר דרכו על המקצוע וללמוד אחר.

שלבים 36-40 לא עברו בקלות, נפרסו כל שבועיים בערך. בשבועיים, לאסוף 120G, זה לא מספיק :-\

את הקטע של החוקיות כבר הבנתי.

תודה על העזרה בכל מקרה.

פורסם

:screwy:

לא קולט את זה...

אתה הולך לשלם כסף אמיתי בשביל זהב וירטואלי?

יש לי בשבילך הצעה מדהימה.

פורסם

פייי איזה סובלניים

חשבתי כבר יצעקו עליו ויקללו אותו כמו שעושים ב lfg channel

אחי אני לא מבין אותך, אתה יודע שmage זאת הדמות שמכניסה הכי הרבה זהב? פשוט מאוד בגלל שיש לך קסמים לתקיפה של כמה מפלצות ביחד

ואתה גם יכול להכין לעצמך אוכל ושתייה ואתה לא צריך לקנות את זה

פשוט מאוד תלך לקבוצה גדולה של מפלצות בשטח כלשהוא ואז תקפיא את כולם במכה ואז תתחיל להפגיז אותם בקסמי שטח בזמן שאתה בורח, לבסוף לא רק שתקבל טונה של xp אתה גם תוכל להרים מלא מלא כסף וחפצים במכה

אני רוג ומוגבל לאוייב אחד בו זמנית ואני לא מתלונן אבל אתה יכול להרוג כמה במכה אז תנצל את זה

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר קניתי 1000G מ-mmoshop.com, ב-130 שקלים.

אם זה שווה את הכסף, אז כן! אין לי כוח לשבת שעות על grinding, רק בנסיון לקבל קצת זהב.

עכשיו אני יכול להתרכז רק בהעלאת הדמות הראשונה שלי לשלב 60, ואחרי זה אני אתחיל לעשות כסף משלי.

פורסם

אה איזה נוב אתה. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני נוב עם 1000G בחשבון :smile1:

כולם יכולים לקפוץ לי.

פורסם

אתה נוב עם 130 שקלים פחות, ו-1000 זהב ווירטואלי יותר...

:P

בלי לדבר על זה שעכשיו בכלל בגלל שההרחבה עומדת לצאת כל המחירי שוק משתגעים ואתה יכול להשיג מלא דברים בגרושים כי מסתבר שברגע שההרחבה תצא הם לא יהיו שווים כלום.

פורסם
  • מחבר

מתי יוצאת ההרחבה?

אני לא מתכוון לקנות חפצים בכסף אגב, אני מעלה את המקצועות tailoring+encha ל-300, חצי מהחומרים אני קונה מ-AH אז כמעט כל ה-1000 ילכו עליהם.

ולא איכפת לי להוציא 130 שקלים על המשחק, כדי לחסוך לי זמן.

פורסם
פשוט מאוד תלך לקבוצה גדולה של מפלצות בשטח כלשהוא ואז תקפיא את כולם במכה ואז תתחיל להפגיז אותם בקסמי שטח בזמן שאתה בורח, לבסוף לא רק שתקבל טונה של xp אתה גם תוכל להרים מלא מלא כסף וחפצים במכה

לMAGE יש כסף שתוקף כמה חיות באותו הזמן?

את הכסם של הקרח אפשר לעשות כל 10 שניות ככה או שהתדירות אחרי שאתה לוחץ פעם אחת זה רק אחרי דקה או יותר..?

פורסם

כתוב לך בהסבר של הקסם מה הוא עושה

אם כתוב שהוא עושה התקפה על שטח מסויים ולא רק על אוייב אחד אז כל מי שנמצא באזור יקבל את הנזק

אתה בכלל ברמה 60 עם ציוד של spell damage ו intellect?

פורסם

קסם :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים