פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים פלאפון-אוזניה שדוחפים לאוזן ומופעל על ידי הקול? אה, כן. ומכיל 2 גיגה של שירים שניתן להשמיע על פי בקשה. זה גם מאפשר לקרינה להגיע למוח בצורה יותר חכמה
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים כן אולי יש בזה משהו אבל אתה לא חושב שצריך להתחיל לעבוד על זה ביחד עם הכרטיס הקטן?בנתיים יש סתם כרטיס קטן שבטח עולה יותר מהmini ודוחפים אותו לפלאפונים....את אותו דבר יכולו לעשות עם הmini.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים בשורה התחתונה - כרטיס יותר קטן -> יותר מקום לרכיבים אחרים.מעבר לזה, שזה יותר "אלגנטי".אני אגיד לך את האמת, ברוב השימושים אני לא רואה סיבה בכלל לרדת מ-SD אפילו למיני SD.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digitalולעצלנים:SD cards generally measure 32 mm × 24 mm × 2.1 mm, but can be as thin as 1.4 mm, just like MMC cards (see below).
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים כרטיס כזה יכול להיות קצת גדול לפלאפון אז המיני קצת משפר....בכל מקרה מיצינו.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר בשורה התחתונה - כרטיס יותר קטן -> יותר מקום לרכיבים אחרים.מעבר לזה, שזה יותר "אלגנטי".אני אגיד לך את האמת, ברוב השימושים אני לא רואה סיבה בכלל לרדת מ-SD אפילו למיני SD.זה גם יותר קל ותחשוב שיבוא יום וכל הדיסק קשיח שלך יהיה על הפלא ופשוט תתחבר לכל מחשב שתרצה עם המערכת הפעלה והישומים שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.