פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים איך מוחקים את כללללללללל הקבצים שיש לי במחשב?אני רוצה למחוק את כל הדיסק הקשיח איך עושים זאת?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים תוציא את הדיסק הקשיח,יש לך שתי אפשרויות1)שרוף אותו2)הרוס אותוסתם מן הסתםפירמוט...
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מעלה את הדיסק של חלונות XP.מוחק paratitions לפני רצונך.לחלופין עובד עם הדיסק בוט של Paratition Magic 8.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר רגע רגע מה זה אמור להביא a:/format c אין לי דיסקט מיוחד כלשהו למה אתה מתכוון? 2)למחשב שאני מדבר עליו לא הולך להיות xp כי הוא ישן מדי ומה זה הדיסק בוט של Paratition Magic 8
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אם יש לך את הדיסק של ווינ 98 אתה נכנס ללוח בקרה > הוספה הסרה של תוכניות >יצירת דיסקט אתחול (לא זוכר איך זה נקרה בדיוק)> מכניס דיסקט לכונן ומכין דיסקט. לאחר מכן אתה מפעיל מחדש את המחשב כאשר הדיסקט בתוך הכונן ובוחר באפשרות של boot with cdrom support כאשר אתה מגיע לחלון של דוס אתה רושם a:/format c ומאשר לפי ההוראות שיהיו רשומות שם ואין לך כלום על ההארד דיסק
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים לא חייבים להתקין XP כדי לפרמט עם הדיסק שלוPT8 זוהי תוכנה לניהול כוננים קשיחים.יש לה דיסקט בוט מאוד נוח ויעיל.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים תנסה זה באמת לא כזה קשה במיוחד אם יש לך דיסק של 98 יש לו אפשרות להעלות את DOS לפני הWINDOWSברגע שאתה בדוס תרשום את הפקודה הבאת:с:\windows\system32\format c והוא ישאל אותך אם אתה בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.