עבור לתוכן

הארדיסק חדש לiRiver IHP-120

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי נגן MP3- iRiver iHP 120 , בעל 20 ג'יגה נפח.

לאחר שלוש שנימ של שימוש , וסה"כ 2 נפילות, ההארדיסק נדפק (בנפילה השנייה, הנפילה הראשונה הייתה כלום).

איך הסקתי שההארדיסק נדפק? חיפשתי בגוגל. גיליתי שהבעייה שהייתה לי כשמפעילים את הנגן (Check HDD Connection) השאירה 2 אופציות:

א. החיבור נדפק.

ב. ההארדיסק נדפק.

בכל אופן, אחרי שפתחתי את המכשיר (נגמרה האחריות מזמן) , ראיתי מה דגם ההארדיסק, ואני שוקל לקנות חדש (כמובן אחרי שאני אשלח את הנגן לHandy לבדוק האם הבעייה אכן ההארדיסק או החיבור).

ההארדיסק הוא- Toshiba MK2004GAL. http://www.geeks.com/details.asp?invtid=MK2004GAL-R&cat=HDD

לאחר כל המגילה, אתם בטח שואלים מה לעזאזל אני רוצה מכם, אז הנה השאלה:

הבנתי שהמערכת הפעלה של הנגן עצמו מותקנת על ההארדיסק או משהו, האם במידה וכאשר אני אחליף הארדיסק, אני צריך לעשות משהו לגבי מערכת ההפעלה הזו או שרק לחבר ולהתחיל להעביר קבצים שוב?

מקווה שיש כאלה שעדיין זוכרים את הנגן הזה.

תודה לכולם, אמיר.

פורסם

מערכת ההפעלה המקורית יושבת על זיכרון פלאש, אתה יכול להחליף הרדיסק ללא חשש (וזה גם משהו שהרבה מאוד אנשים עשו, החליפו אותו ל-40GB)..

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התגובה המהירה.

שני הכוננים הקשיחים בעלי גודל זהה?

אם כן, אתה יכול בבקשה לתת לי את הדגם המדוייק של ההארדיסק בנפח 40 ג'יגה, כי בארץ אני משער שלא ניתן לרכוש במחיר סביר, וGeeks.com אתר ממש זול.

אני מתכנן לשלוח את הנגן לבדיקה, חשבתי על Handy בדיזנגוף, אבל ראיתי עכשיו את האתר של היבואן שלהם (בנדא מגנטיק) , האם עדיף לשלוח למעבדת היבואן?

אמיר.

עריכה: עכשיו אני רואה שהדיסק הקשיח מGeeks.com מחודש ולא חדש. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדיסק הקשיח הזה חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים