עבור לתוכן

כתבתי את נתוני המחשב -יש לי במחשב צוואר בקבוק - מה גורם לזה? תכנסו ותעזרו בבקשה.

Featured Replies

פורסם

מה זאת השטות הזאתי???? הATHLON 64 אוכל תחרא פנטיום בכל דבר ובעיקר במשחקים, הCORE 2 DUO אומנם יותר טובים אבל ככל שאתה עולה רזולוצייה ההבדל מצמטצם לאפסי, והמעבד שלך כמו שנאמר פה פשוט לא מציאה נגיד את זה ככה ואכן הוא הFSB ושילוב כל המחשב מהווים צוואר בקבוק. אישית לא מבינים מה הטעם היה לקנות תפנטיום 4 הכושל הזה ב2005.

• תגובות 52
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Bagheera - אני אבדוק לגבי התוצאות.

לגבי מה שיכול להשפיע, אני לא חושב שזה הזיכרונות כי יש לי זיכרונות שנמצאים בהרבה מחשבים וזה שני סטייקים של 512 MB.

מבחינה תאורטית אז כן המעבד בעצם מגביל רק לא הבנתי משהו אחד, יש לי 3.2 GHZ ועפ"י מה שאני יודע הכי חזק בשוק זה מעבד 3.8 GHZ או שהספירה ניעשת בדרך אחרת? עפ"י מה אני קובע את חוזקו ואיכותו של המעבד?

עוד שאלה, מה זאת אומרת כרטיסים באובר? כרטיסים שעשו להם OC או מה?

עוד משהו לגבי כרטיסי מסך, הרבה טוענים שכרטיסי ATI עושים הרבה בעיות במשחקים מכיוון שהם לא תומכים בכולם וש - NIVIDA הם בעצם עדיפים ויש בנוסף לכך עוד טענה נגד מעבדי AMD, טוענים שגם הם לא תומכים באופן מלא במשחקים כאלו ואחרים וגורמים לירידה בביצועים לעומת אינטל שהם תומכים בכולם, אני משער שזה לא נכון למרות שיכול להיות שמשחק X מתפקד על מעבד כזה או אחר של אינטל טוב יותר מאשר על מעבד AMD שווה כוחות, לא?

תודה מראש.

לפחות די גרמת לי לצחוק עם הפוסט שלך, הוא בדיוק נשמע כמו מודעות המכירה למחשבים של חנויות שכונתיות.

לפי הפוסט הזה ברור בעליל שההבנה שלך במחשבים איננה בדיוק בין המשובחות בלשון המעטה, אז מומלץ שבאמת תקשיב

לאנשים כאן שמנסים לעזור לך, ואל תנסה לתקוף כל דבר שאומרים לך.

ועכשיו קונקרטית לגבי כמה דברים שאמרת: 2 סטיקים של 512 מגה: יש אלף ואחד סוגים שונים

של זכרונות במהירויות שונות, ושל חברות שונות. כמו כן, אנשים רבים שהגיעו לתוצאות גבוהות הזכרון שלהם מומהר.

לגבי המעבד: א. מהירות של מעבדים כמעט ולא קובעת כלום. ב. אם כבר, יש לך את המעבד הנחות ביותר ביחס למהירות שלו.

למשל מעבד C2D שעובד ב-1.86 GHZ יהיה מהיר הרבה יותר מן המעבד שלך, אז ככה"נ השוות את המעבד שלך למעבדים

אחרים, טובים יותר, וזה חלק מהפער לטובתם. כפי שציינו קודם לכרטיסי מסך רבים אכן נעשה OC שתורם משמעותית לשיפור

בביצועים. כמו כן, כרטיסי ATI טובים לא פחות מאלו של NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

חחח, אני לא תוקף, לא מבין מאיפה הגעת למסקנה הזאת. אם כבר אז אתה מנסה ליצור סביבה עוינת.

לגבי מה שכתבת, לא אמרתי שיש לי את כל הידע הדרוש על מנת להבין הכל לפרטי פרטים אבל את כל מה שאמרת כבר ידעתי.

לא הבנת למה אני התכוונתי.

לסיכום, כמו שאמרתי בהתחלה המעבד שלי למרות שהוא נחשב עדיין למעבד סביר בהחלט וממש לא גרוע מגביל את הכרטיס מסך שלי שנחשב כרגע בשוק בהחלט לכרטיס מסך חזק מאוד.

בינתיים אני לא רואה שום סיבה לרכוש מעבד חדש.

פורסם

חוזק של מעבד מסתמך יותר על ארכיקטורה יותר טובה מאשר מהירות שעון מופרזת להלן AMD ATHLON 64 3200+ יותר טוב מפנטיום 4 3.2 ואף מ3.4 וכך הלאה למרות שהוא במהירות של 1.8 גיגהרץ...

הכרטיס מסך שלך חזק ללא שום ספק, אבל כל כך הרבה דברים השתנו ובאיזה מהירות שהם הפכו אותו לכרטיס מסך סביר+ נוטה לכיוון החזק אבל זה לא אמור להשפיע לרעה על המשחקים עדיין אתה אמור להריץ אותם בגרפיקה גבוהה כמעט ובלי בעיות

פורסם
  • מחבר

Sex$Booster2007 - תודה על ההסבר.

כן, אתה צודק, בדיוק לזה התכוונתי. מהעבד כאילו הופך את הכרטיס לפחות טוב אבל כרגע זה לא פוגע לי באיכות בשום אופן, לא באופן שנראה לעין בכל אופן, רק ה - FPS נמוך יותר אבל זה לא נראה לעין.

פורסם

כן הFPS יותר נמוך אבל עדיין בשלבים טובים שאתה יכול להרגיש את המשחק חלק ולראות את רוב הגרפיקה הגבוהה, חוויה נעימה לעיניים : :jump:

פורסם
  • מחבר

למען האמת, לפחות אצלי במשחק כמו סלינטר סל: סוכן כפול ממה שראיתי בדמו אתה יכול לשחק על ההגדרות הכי גבוהות וכו', על הדור הבא וזה יעלה על הגרפיקה הכי טובה ועל ההגדרות הכי גבוהות ויעבוד מצוין בלי תקיעות אבל ה - FPS נמוך כאמור.

פורסם

6 עמודים!!!!

6 עמודים ועדיין לא הבנתי לאיזה עיגול ומרובע אתה התכוונת בעמוד הראשון?!?!?!?!?!?!?! :kopfpatsch:

איגור נראה הבעיה שלך (אל תעלב) היא שנרדמת לכמה חודשים

זאת לא אשמתך

הטכנולוגיה מתקדמת בצורה מסחררת

ורק שתידע היום גם דואל 79GTX יזיע בנסיון להריץ FEAR על הרזולוציה הכי גבוהה על כל הפילטרים וכל השטויות האלה מופעלים

אף אחד לא אמר שהכרטיס שלך לא טוב

וחוץ מזה המחשק הזה לא מי יודע מה מתקדמת טכנולוגית (בדיעבד אולי בכלל יש לו FRAME LIMIT מופעל...)

לפי דעתי אתה אמור להיות מרוצה כי מה הקטע של להריץ משחק על 200FPS? :s07:

30FPS זה מהירות מעולה לשחק

אני פעם הייתי משחק על 20 (עם הכרטיס הישן שלי) ולא הייתי מתלונן

למעשה מהירות שהיא כבר בלתי סבילה היא מהירות מתחת ל15 שזה כבר ממש אפשר לראות שהמשחק נתקע

ואם אתה עדיין אחרי 6 עמודים משוכנע שיש לך צוואר בקבוק אז תחליף מעבד

רק שתדע שבמשחקים לפי דעתי המעבד הוא האחרון שמחליפים (אל תגיד לי עכשיו "אם יש לי 128MB RAM?" :screwy:)

קודם כל זה הכרטיס מסך

אחר כך זה הזכרון

שיהיה לך בהצלחה

ותהנה מהמשחק זה הכי חשוב

טל

אהה ועוד שאלה

לאיזה עיגול וריבוע התכוונת.......??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים