עבור לתוכן

לא יוארך תוקף זכויות היוצרים בבריטניה

Featured Replies

פורסם

לא קראתי, אבל באופן עקרוני - אני חושב שיש לתת זכויות יוצרים לכל תקופת חייו של היוצר, וליורשיו עד 50 שנה לאחר מותו.

פורסם

אין סיבה שיורשיו ינהו מזה - או כמו שבאפט אמר על ילדיו בהקשר אחר (אבל גם של כסף) - "אין סיבה שילדי יהיו מיליארדרים רק כי הם נודו ברחם הנכון" (לא ציטוט מדויק, אבל זה מה שהוא אמר). ד"א, גם ביל גייטס חושב כמוהו, ולכן שניהם תרמו,תורמים ויתרמו את רוב הונם וישאירו לילדיהם רק כמה מליוני דולרים.

לדעתי צריך לעשות כך שכל עוד היוצר בחיים הוא הזכויות הן שלו, וברגע שהוא מת הן מופקעות.

ד"א, אני לא חושב שזה נושא מעניין מספיק בשביל לפתוח עליו דיון ;)

פורסם

וישאירו לילדיהם רק כמה מליוני דולרים.

מסכנים. :)

פורסם

אין סיבה שיורשיו ינהו מזה - או כמו שבאפט אמר על ילדיו בהקשר אחר (אבל גם של כסף) - "אין סיבה שילדי יהיו מיליארדרים רק כי הם נודו ברחם הנכון" (לא ציטוט מדויק, אבל זה מה שהוא אמר). ד"א, גם ביל גייטס חושב כמוהו, ולכן שניהם תרמו,תורמים ויתרמו את רוב הונם וישאירו לילדיהם רק כמה מליוני דולרים.

לדעתי צריך לעשות כך שכל עוד היוצר בחיים הוא הזכויות הן שלו, וברגע שהוא מת הן מופקעות.

ד"א, אני לא חושב שזה נושא מעניין מספיק בשביל לפתוח עליו דיון ;)

לידיעתך, הילדים של באפט כבר מולטי מליונרים בזכות עצמם... בלי הכסף של אבא שהם לא מעונינים בו

פורסם

אני לא יודע על הילדים של באפט - אבל אם הוא לימד אותם את מה שהוא יודע (וזה גם לא סוד, אבל איתם הוא דיבר על זה מאות שעות בטח והראה להם פרקטיקה), ואם האיטלגנציה הפיננסית שלהם דומה לשל אביהם, אין סיבה באמת שהם לא יהיו עשירים בזכות עצמם. ד"א, יש סיפור שפעם הבת שלו ביקשה ממנו הלוואה של 20$ והוא ביקש לאחר מכן שתרשום לו צ'ק כהחזר ההלוואה.

וזה כן מפתיע שאנשים עשירים לא מורישים את כספם למשפחתם אלא תורמים אותו - כי רוב העשירים כן תורמים את הכסף הלאה ואף נמנעים מלהוציא את כולו בימי חייהם כדי שיוכלו לאפשר לילדהם חיים ברמה גבוהה. ולא כל ההורים העשירים יכולים ללמד את ילדהם כיצד להשקיע, אז סדרות חינוך והרצאות לא יעזרו. ע"ע פריס הילטון.

פורסם

ולא כל ההורים העשירים יכולים ללמד את ילדהם כיצד להשקיע, אז סדרות חינוך והרצאות לא יעזרו. ע"ע פריס הילטון.

מחזק :xyxthumbs:

עוד פלוצית חסרת חשיבות שעושים ממנה משהו :kopfpatsch: במקסימום היא יכולה לתפקד בתור אגרטל :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים