פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שלום לכולם !!!ברשותי המארז הבא::: Gamer 450W, 12cm Fan, LCD 8023 בצד המארז ישנו מאוורר 120MM ומאחורה נדמה לי שיש עוד שניים (אין עליו נתונים אז אני משער.....)רציתי לשאול האם יש צורך להוסיף למארז עוד מאוורר או שניים אפילו אפשר להעזר במפרט שלי....תודה...
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים קשה לי להאמין שיש לו שלושה מאוררים של 120.אבל שווה לך לבדוק,פשוט תסתכל על המאורר ותראה,זה לא מסובך.בכל מקרה שים לב ששום דבר לא חוסם את המאוררים (לפעמים יש מאורר אבל הכל חסום - תכונה של מארזים ג'נריים כמו שלך).חוץ מזה אין שום צורך להוסיף מאוררים כל עוד הטמפ' רגילות.אם המעבד שלך יצליח לא לעבור את הטמפ' המומלצת שלו כשתשים אותו בתוך טוסטר אז גם זה הולך.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מה אתה עושה צחוק ? מארז ג'נרי במלוא מובן הג'נריות שלו.ממך זה נשמע כאילו..מארז של "GAMER" ג'נרי? כאילו זו חברה מוכרת וידועה באיכות המוצרים שלה.צר לי לבשר לך,ג'נרי במאה אחוז.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר תגיד אחי ראית פעם את המארז שלהם Gamer 450W, 12cm Fan, LCD 8023 אין לך משהו טוב להגיד עליו ???לפי דעתך הוא גדול מבפנים???אני שואל מכיוון שאין לי אפשרות לראות פרטים שלו...הנה הקישור סתכלו:::: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2804תודה......
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שמע אני לא בדיוק מבין...אתה שואל, עונה... מה הקטע?יש לך את המארז הזה או לא?מה אתה לא יודע אם הוא גדול או לא מבפנים?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים אני די מעוניין לקנות את המארז הזההוא בהחלט גדול מבפניםמאווררים אף פעם לא מפריעיםוכן הוא ג'נרי והוא בא עם ספק שאפשר לשחק איתו כדורגל אבל בכללי אחלה מארז... למחיר שלו
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים נו.. אז סבבה. אם הוא מרווח בפנים אז אין בעיה.לפותח הדיון רק תוודא שיש לך אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מאחורה, ואחד מכניס מהצד.וזהו אתה מסודר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.