פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים אני יודע NEC לא מומלץ אבל בכל זאת אשמח לעזרהאני מתכנן לקנות צורב ולפי הבקורות בפורום לא כל כך הצלחתי להבין מה מומלץחוץ מה BENQ שאין בארץבקיצור ראתי שלNEC יש צורב חדש שהם הוציאו ביחד אם SONY ולפי הביקורות הוא נראה די סבבה הדבר העקרי שאני צריך מהצורב זה איכות צריבה די טובהבקיצור מה דעתכם שווה לנסות?ועוד שאלה יכול להיות שאני מזמין חבילה מחו"ל שווה להשקיע ולהזמין גם את הBENQ או שזה לא כל כך משנה?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים לכל הצורבים בסטיקי יש איכות צריבה טובה, לא הייתי קונה את ה-NEC רק משום שהוא חדש מדי, אין לו מספיק זמן בשוק בכדי לדעת אם יש לו דפקה כמו לצורבים הקודמים.אם כבר אתה מזמין מחו"ל אז עדיף ה-LiteOn שבסטיקי.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר כן אני גם די מעדיף את BENQ אבל זה די בעייתי השאלה כמה שווה להשקיע בשביל זה?
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים שלום גם אני צריך לקנות כרגע צורב חדש, ה- NEC שלי אחרי שנתיים כבר מזייף בקריאת דיסקים שהוא בעצמו צרב וכועכשיו השאלה אם יש בכל זאת מישהו יודע אם יש את אותן בעיות בצורב החדש של נק? ואם לא מה עדיף את הפיוניר או LG? יתרון נוסף הוא שאיפה שאני יקנה את הצורב רק לצורבים של נק יש אחריות לשנתיים ככה שאם הוא באמת יעשה בעיות אני פשוט יחליף.. מה אתם אומרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.