פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים אני מתכנן לעבור להוט ויש לנו רשת בביתואני לא כל כך מבין במודמים של כבליםבכל מקרה רציתי לדעת מה המודם הכי ממולץ שלהם היום?ואולי בכלל יש להם איזה שהוא מודם כמו האלקטל שיכול לתפקד גם כראוטר?
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים מחבר כן אבל אפשר להתעקש על מודמם ספצפי בטלפוןבכל זאת אולי יש איזה שהם העדפות או שזה ממש לא משנה
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים עברתי לכבלים מבזק לפני שבועיםבבזק היה לי ראוטר ובכבלים הוא לא עבדקיבלתי עצה מהתמיכה הטכנית של הכבלים לעבוד ללא חייגן - דורש אישור מיחוד של ספק באינטנטשבוע, הרבה טלפונים אבל זה סודר לי והפלא ופלא הראוטר עובדמסקנה - חשובה גם צורת החיבור ולא רק החומרה
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים לי ,בחיבור כבלים, יש את המוטורולה "לא זוכר איזה דגם" והוא מתפקד כראוטר.Never say never
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים לי ,בחיבור כבלים, יש את המוטורולה "לא זוכר איזה דגם" והוא מתפקד כראוטר.Never say neverאז אולי אתה "תסביר" לנו איזה דגם ואיך הפכת אותו לנתב
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מדובר בSurfboard 5100i של מוטורולה.כתובתו הינה 192.168.100.1.הDHCP מאפשר עד 32 כתובות
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים Runny לא ברור איך אתה בדיוק הפכת אותו לראוטר!!! ה- IP שציינת זהה לכל המודמים של חברת הכבלים וה-DHCP הוא פנימי בלבד. ד"א, בכבלים המודמיםיכולים לחלק עד 3 כתובות IP מכיוון שההגדרות של הכבלים בציוד שלהם יכול ללמוד עד 3 כתובות MAC.למי שלא יודע - כתובת IP ברשת ניתנת עפ"י כתובת MAC של ציוד כלשהוא ברשת.לגבי המודמים - כל המודמים המסופקים היום בכבלים עובדים עם אותן ההגדרות ובאותה התצורה כך שלא משנה איזה מודם יותקן לך כל עוד הוא תקין.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים יש לי מודם הוט TERAYON המחובר ל2 מחשבים אחד דרך כרטיס רשת והשני USB שניהם עובדים טוב וגולשים באינטרנט ללא תלות האחד בשני, איך אני יוצר SHAR ביניהם שאחד יראה את השני (יש להם הגדרת שיתוף). לכל מחשב יש כתובת IP שונה ו GETWAY שונה.[glow=red,2,300][/glow]
פורסם 2007 במרץ 218 שנים דבר ראשון שאתה צריך לעשות זה לא להקפיץ ת'רד משנה שעברה עם שאלה כזודבר שני אתה קורא את חוקי הפורוםדבר שלישי, אתה לא יכול לעשות את מה שאתה רוצה, מה שאתה צריך זה לקנות נתב או לעבוד עם ICS (ויש לך סטיקי שמסביר על צורת החיבור הזו)ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.