פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים ראיתי בינתיים של פלקסטור הוא עולה איזה 700 שקל אם אני לא טועה מתי שאר החברות מתכוונות לעבור לSATA?ואם שווה לחכות לזה?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים לדעתי לא ממש שווה כי תוספת ביצועים זה לא ייתן לךמה שזה נותן לדעתי זה מחבר יותר נוח .. הסאטה יותר נוח מהחיבורים המיושניםעוד לא ראיתי כונני בלו ריי או מה יהיה הממשק שלהם אבל אני משער שבהם כבר יוצע ממשק SATA
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים דווקא נוחות ומקום במארז ליותר אויר, אילו ייתרונות בולטים וטובים מאוד של חיבורי SATA.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים א) נוחות? איזה נוחות זה כבר נותןב) יותר אוויר, אוקיי סבבה, אבל גם ככה אם אתה משפצר כבל IDE זה כבר לא כל כך משנה.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים א) נוחות? איזה נוחות זה כבר נותןנוחות לעין, הרבה יותר יפה ומסודר מאשר כבלי IDE גדולים ומסורבלים.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שמע... לרוב האנשים שהמחשב פשוט סגור/בלי חלון זה פשוט לא משנה...כלומר לרוב האנשים זה פשוט לא משנה.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים לי אישית זה מאוד משנה וחשבתי על זה לא מזמן... לא ידתי בכלל שיש כזה דבר.....
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים עד כלפני שנתיים כל המחשבים שלי היו מארזים סגורים, תמיד שנאתי את כבלי ה-IDE.
פורסם 2006 בנובמבר 2619 שנים שמע, נכון שהוא עדיף, אבל הוא לא נותן שום דבר שבאמת שווה להשהות קניה של צורב בגללו.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים ^צודקמצד שני אפשר לעשות קצת "קיפולי אוריגמי " לכבל IDE זה מה שאני עושה ובקושי מרגישים או רואים את הכבלים במארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.