עבור לתוכן

הצעה לשיפור פני הפורום + שאלה על תוכנה שאני מחפש

Featured Replies

פורסם

טוב, אז ככה, הפורום הזה ממש מת! הדרך היחידה להעיר אותו היא להקים איזה פרויקט חביב. למשל לעשות מדריך למשתמש המק המתחיל או משהו בסגנון שיגרום לאנשים להיכנס ולהפוך את המקום הזה למלא חיים.

ובנושא אחר:

איזו תוכנה ממולצת לכתיבת html, css. javaScript, Php וכו... ?

ובנושא אחר:

יש למישהו מושג איך להריץ מעיין שרת פנימי בכדי לבדוק סקריפטים ב-php?

פורסם

המודר הקבוע - אמיר ,לא יהיה פנוי עד יום שני ולכן אני מתפקד כמודר עזר , אני בטוח שכשהוא יחזור הוא יתיחס לדבריך ,

פורסם

חזרתי.

הרעיון שלך לא פרקטי, כי אין כאן משתמש מק. מי יקרא את המדריך הזה? אני? אני יודע להשתמש בזה.

לצערי אני לא מתכנת, אז אני לא יודע.

ושרת? חוץ מ-10.2server, שזה מערכת הפעלה בפני עצמה, אני לא חושב שיש למק מה להציע כאן. אבל אני לא בטוח.

פורסם

חזרתי.

הרעיון שלך לא פרקטי, כי אין כאן משתמש מק. מי יקרא את המדריך הזה? אני? אני יודע להשתמש בזה.

לצערי אני לא מתכנת, אז אני לא יודע.

ושרת? חוץ מ-10.2server, שזה מערכת הפעלה בפני עצמה, אני לא חושב שיש למק מה להציע כאן. אבל אני לא בטוח.

נשמע מדוכא משהו... היית במפגש?

פורסם

מדוכא? הסבר.

לא, הייתי במקום אחר באותו זמן.

פורסם

מדוכא? הסבר.

פורסם

לא מדוכא, ריאליסט. עכשיו שפרוג עזב יש כאן אולי אולי 3 משתמשי מק. ואחד מהם זה udicol שיש לו מחשב בן 5. (בלי להעליב, חס וחלילה)

פורסם

כאן אתה מתכוון לפורום, או לכלל האתר?

למען האמת, באתי לכאן לא מזמן כשחיפשתי פורום מק נוסף על זה שיש באורט. לצערי, רוב מה שהיה כאן היו ויכוחים דתיים, או סתם חוסר פעילות- כך שמיעוט המקיסטים כאן הוא די סיפור של ביצה ותרנגולת.

Xslf

--

הודעה זו נכתבה עם כימרה על מערכת הפעלה osx 10.2.2 (יגואר) על מחשב g4/450 כפול עם 512 מגה זכרון

פורסם

איזו תוכנה ממולצת לכתיבת html, css. javaScript, Php וכו... ?

ובנושא אחר:

יש למישהו מושג איך להריץ מעיין שרת פנימי בכדי לבדוק סקריפטים ב-php?

bbedit נחשבת למלכה בתחום. אתמול הורדתי והתקנתי גם את jedit - נחמדה ביותר, אם כי די מורגש שהיא לא נכתבה במקור למק. היתרון: היא חינם.

את שתיהן תוכל למצוא ב http://www.versiontracker.com

פורסם
  • מחבר

תודה תודה! ובקשר לסרבר פנימי? יש מושג?

<גם הדעה זו נכתבה בעזרת Mac OS 10.2 יגואר!>

פורסם

mandark - מה קורה? תגיד בסוף תיקנו לך את ה-Power Mac? ועוד משהו.. הבנו שהיגואר שלך תומך עברית טוב מספיק כל הודעה לכתוב את זה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תודה תודה! ובקשר לסרבר פנימי? יש מושג?

יש לך שרת אפאצ'י כבר מותקן בתוך היגואר.

הנה מאמר על הפעלת Php בשרת שבא יחד עם osx:

http://www.macdevcenter.com/pub/a/mac/2002/01/04/apache_macosx_pt3.html

זהו מאמר שלישי בסידרה על אפאצ'י תחת Osx (יש קישורים משם לשני הקודמים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים