פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים עכשיו יש את הוינדוס החדש ויסטאכאשר אני יתקין אותו לכל המערכות מחשב שאני מוכררציתי לדעת עם איזה תוכנות לשלב אותו...עשיתי רשימה ורציתי לדעת אם מישו יכול לעזור ולהשלים לי מה שמומלץאחזקת המחשב-AdAware 6 proRegistry MechanicspybotsdSpy SweeperCCleanerאבטחת המחשבKaspersky Anti-Virus 6.0פיירול של הראוטר מובנה..מוזיקה מולטמדיהwinampBSPLAYERxvid divx ac3תוכנות שיתוףABCEMULEהתחברות לשרתיםFlashFXP.v3.15.Build.1054.Beta.SCENE.EDITIONמסריםicqmsnmirandaכייוץ צריבהNero Burning ROMוינרארדמון טולסAlcohol 120%מה עוד צריך...???..
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים עכשיו יש את הוינדוס החדש ויסטאכאשר אני יתקין אותו לכל המערכות מחשב שאני מוכררציתי לדעת עם איזה תוכנות לשלב אותו...עשיתי רשימה ורציתי לדעת אם מישו יכול לעזור ולהשלים לי מה שמומלץאחזקת המחשב-AdAware 6 proRegistry MechanicspybotsdSpy SweeperCCleanerאבטחת המחשבKaspersky Anti-Virus 6.0פיירול של הראוטר מובנה..מוזיקה מולטמדיהwinampBSPLAYERxvid divx ac3תוכנות שיתוףABCEMULEהתחברות לשרתיםFlashFXP.v3.15.Build.1054.Beta.SCENE.EDITIONמסריםicqmsnmirandaכייוץ צריבהNero Burning ROMוינרארדמון טולסAlcohol 120%מה עוד צריך...???..אני חושב שקצת הגזמתה בתוכנות הגנהKIS6Spy SweeperAd-Awareזה כל מה שצריךבתוכנות שיתוף תחליף את ה-ABC ב-utorrentודפדפן FFזהו...בהצלחה...
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים הייתי מציע לך להצמד לXP בחצי השנה הקרובה , אלא אם כן יש לך מערך תמיכה נפשית בלקוחות שלך של 50 אנשים 25 שעות ביממה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.