עבור לתוכן

זקוק לעזרה ב Gothic 3

Featured Replies

פורסם

נתחיל בזה שכבר הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחיקם בסגנון של Gothic לכן אני זקוק להסבר מינימלי על המשחק ואם יש איזה שהם טריקים שאינ אמור לדעת לעשות?

ומה אני אמור לעשות אחרי שהרגתי את כל היצורים בעיר אספתי כל מיני חפצים ודיברתי עם האנשים, הבנתי שאינ אמור למצוא איזה LEADER אבל אינ לא יודע איפה!!!

פורסם

זה מחנה שנמצא בין העיר הראשונה לשנייה זה נקרא Cape Dunn

הוא מוחבא בין העצים

אגב ,מומלץ להרוג כל אורק שאתה רואה מסתובב לא בתוך עיר

(או גם בתוך עיר , בהנחה שאתה ממש ממש חזק או ממש ממש יודע להלחם .. )

פורסם
  • מחבר

סליחה על השאלה הטיפשית ,איפה נמצאת העיר הראשונה והשניה?

ואיך אני מגיע לרמה שאינ אוכל להשתמש בכלי נשק גדולים?

ואיך אני משפר את הכח (strenght) שלי וכל שאר הנתונים?

פורסם

אין כזה דבר עיר ראשונה או שניה...אתה יכול ללכת לאן שבא לך...תלחץ על m ותראה את המפה...או על L ואז תראה גם את המשימות שלך ואת הבסיסים של המורדים...

אין רמה מסויימת שבא את יכול להרים נשקים גדולים...,כל רמה שאתה עולה את מקבל 10 נקודות נסיון שאיתם אתה הולך לאנשים שיכולים ללמד אותך דברים...(עוד כוח,עוד רמת צייד וכו'...),אתה יכול ללמוד סקילים(כמו למשל להשתמש בנשקים גדולים...)כשיש לך מספיק ממה שהם צריכים,כמו נגיד(סתם דוגמא אני לא יודע אם זה באמת מדוייק)שבשביל להרים נשקים גדולים אתה צריך 150 כוח...

נ.ב אתה יכול לראות מה אתה צריך בשביל ללמוד סקיל מסויים ע"י לחיצה על L ואז יהיה לך מצד ימין סמל כזה של איש עם מגן וחנית...תלחץ עליו ואז תראה את רשימת הסקילים וכשתעבור עם העכבר על אחד מהם יהיה כתוב למטה מה אתה צריך בשביל ללמוד אותו...

מקווה שהבנת...אם תרצה תשאל עוד...

פורסם
  • מחבר

ארני לא מבין איפה אני אמור למצוא את את כל הפתרונות של המשימות.....איפה אני מוצא את ה LEADER ועוד איזה דמות שאינ לא זוכר את שמה!!!

וגם אני אמור להביא לצייד בשר של צבי...אבל כולם ברחו ואני לא מוצא אותם יותר !!! :kopfpatsch:

פורסם

גם אני אמור להביא לצייד בשר של צבי...אבל כולם ברחו ואני לא מוצא אותם יותר !!! :kopfpatsch:

זו מסימה שעשיתי לא מיזמן...

יותר קל לעשות אותה כשאתה מיומן בקשת ויש לך קשת טובה עם יכולת נזק של 100... ככה חץ אחד הורג אייל ואין צורך לידוף אחריהם שעות..

אם הם ברחו פשוט לך לישון או תעשה משימה אחרת ובינתיים הם כבר חוזרים למקום...

שם לב שמדובר ב5 צביים שהם שונים מהאחרים' SHY DEER'.

באיזה לידר מדובר ?

אולי תביא צילום מסך שבו רואים את המסימה ?

פורסם
  • מחבר

הנה הפרינט סקרין

[attachment deleted by admin]

פורסם

הנה הפרינט סקרין

על המפה שלך, אפשר לראות את המחנה של המורדים - העץ האדום, שם נמצא המנהיג (ליד העיר שהתחלת בה - אגב GORN יכול לקחת אותך למחנה של המורדים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים